[英國線] 新Hashtag:#HKisGB — 叫英國攞返香港主權 !

4367 回覆
1812 Like 198 Dislike
G持
被人覺得係機會主義者就死得
呢啲時候被人覺得你做牆頭草, 死得最快
叫定先, 最少證明我哋係想企西方陣營
最尾嗰個真係好有問題,老奉咁
大家記得be humble
所以最好係一早企出黎表明我效忠英女皇
問題係而家講只會比人感覺得一想二
要表忠就等真打果陣用實際行動去表
唔係而家人地岩岩先平完權就加碼叫人做呢樣做果樣
係咪“得一想二” 同 “加碼”,真係見仁見智
英國本土雖然歡迎我哋去嘅有唔少,但都有人會怕真係要收三百萬人

呢個係一個佢哋唔洗收晒三百萬人嘅其中一個方法。最少提出嚟畀怕人多去英國嘅人揀,唔見得係一件壞事
Push
三百萬人呢刻都已成定局
英國人自己心中有數 最多失業率高啲
負擔重d唔會死人
但一講到打仗
係完全兩個層次既事
而且中國違反聯合聲明呢個問題,都係其中一個需要處理嘅重點嚟

掂得聯合聲明,第一步法理上一定係歸英.
你呢個講法即係忽略成個東亞局勢

呢點上面先講完嚟,唔想loop多次
咩叫想一得二?
外國難民同英國無關係就叫想一得二

香港本身道理上就係屬於英國,請求英國收返屬於佢嘅野有咩問題,佢覺得唔值佢唔做係佢嘅事,但合情理嘅野就可以請求,你老細差你糧唔出叫你去討回叫貪心?
你講成個東亞局勢都只係講緊「萬一」真係打
「萬一」唔係一個說服選民既方法
Words are wind
要表忠就等「萬一」真係打先再講
你理得佢,英國覺得唔值就唔做,我地可以照請願,宜家做己經遲,當年一早出黎誓死話效忠英國跟英國就唔洗搞到今日咁,當年錯失宜家又想錯
乜撚都好

總之唔好歸中 同剷除港共高官+30000狗
而家你叫緊英國出埋命
你打工會出埋命?
但咁對我哋嚟講就太遲
到時打先出聲,咪就係被人覺得牆頭草囉,上面講完你又loop
吓,打先表忠,咁咪即係機會主義者,正一中國人性格
西方就係欣賞我地同支那唔同價值觀同佢地一樣,宜家你同我講學支那無野呀

打唔打係英國決定,我地平民只係表達我地想法明未
咪就係

1983年就應該做啦

可惜連登仔估計好多都未出世
但要等開戰先做,真係好牆頭草
點畀到人,你係loyal to 英國?
如果你份工係當兵點解唔係出命?
都係個句英國覺覺唔值佢就唔做
但合情理就可以要求,萬一英國都係想但差個籍口呢?
你又唔係佢你點撚知呀?
Words are wind
你而家講到時一樣可以牆頭草
你loop完未?斷章取義選擇性失明完未?
南海而家隨時都會擦槍走火咁款,連英國都要派航母過嚟,你當睇唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞