沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
有啲後悔拎左啲錢黎炒股,拎10萬可以食左幾十條女。點解咁多女都出去做鷄,仲要幾好樣。
完全係我鐘意果類

師傅呀快啲發功啦,唔好再考驗我地啦

咩嘢價格?點搵佢?

同問
有啲後悔拎左啲錢黎炒股,拎10萬可以食左幾十條女。點解咁多女都出去做鷄,仲要幾好樣。
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

每日一注香 \|/
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

哎,本來諗住請師父食好嘢嘅,家陣冇計,天意
\|/

河馬仔好耐無見

放完假不停做野 連個市都無睇 btw有巴打記得我 原來係幾開心
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

賺到錢就有女 我深信
\|/

河馬仔好耐無見

放完假不停做野 連個市都無睇 btw有巴打記得我 原來係幾開心

作為沈門頭號打雜,我係會盡力記哂所有師兄弟。
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

師父會頂唔訓熄燈架,之前試過 師父唔屌唔成材。
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

直頭想打柒師父
完全係我鐘意果類

咩嘢價格?點搵佢?

同問

我都想知呀
連名都冇
有人知話聲我知

直頭想打柒師父

仲未出五痕9估既,唔通師父去完叫call G無力寫?
東網Money 18
2 hrs ·
沈振盈話上周指出:「本周的策略仍要小心,勿心急入市」,並預期星期二、三下跌,星期四反彈。結果市況一如所料,周初下試23,700點水平,但反彈也上不到24,200點,走勢仍淡。技術上,恒指仍處於下降軌通道內,反覆向下調整,一日未能重上24,500點之上,也不能說擺脫危機。
本周一早上法國首輪大選將有結果,市況將會出現波動,而現時困擾大市的利淡因素極多,策略上始終不應過分進取。橫掂星期四期指結算,倒不如忍手為上,等埋結算後才作部署。
本周的每日走勢推測:
周一(辛巳日):天干屬金地支屬火,火剋金之局,先低後高。
周二(壬午日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,走勢反覆,好淡爭持。
周三(癸未日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,呈現弱勢。
周四(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,出現地支合水局,天干強木局,市況向淡。
周五(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,地支辰酉會金局,大市反彈。
訊匯證券行政總裁 沈振盈
(作者為註冊持牌人士)
想睇番之前專欄,可click入以下條Link
http://bit.ly/2q3mTE3
#沈振盈 #天干地支 #恒指 #反覆持續 #等結算再算 #忍手為上
姐係一係星期一放星期三入貨星期五再放
一係星期一入貨星期四放
東網Money 18
2 hrs ·
沈振盈話上周指出:「本周的策略仍要小心,勿心急入市」,並預期星期二、三下跌,星期四反彈。結果市況一如所料,周初下試23,700點水平,但反彈也上不到24,200點,走勢仍淡。技術上,恒指仍處於下降軌通道內,反覆向下調整,一日未能重上24,500點之上,也不能說擺脫危機。
本周一早上法國首輪大選將有結果,市況將會出現波動,而現時困擾大市的利淡因素極多,策略上始終不應過分進取。橫掂星期四期指結算,倒不如忍手為上,等埋結算後才作部署。
本周的每日走勢推測:
周二(壬午日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,走勢反覆,好淡爭持。
周四(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,出現地支合水局,天干強木局,市況向淡。
周五(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,地支辰酉會金局,大市反彈。
(作者為註冊持牌人士)
#沈振盈 #天干地支 #恒指 #反覆持續 #等結算再算 #忍手為上

每月最後一個星期,五個交易日,通常師父一定唔著燈 (即係話:師父話a,結果真係a)。
所以千祈咪逆向操作 (逆向操作即係話:師父話a,我就博b)。
小心為上。如果覺得風險大,睇下Julia睇足五日,忍下手。

師父上星期節約能源
一日未能重上24,500點之上,也不能說擺脫危機。

等睇一日重上24500
東網Money 18
2 hrs ·
本周的每日走勢推測:
(作者為註冊持牌人士)

每月最後一個星期,五個交易日,通常師父一定唔著燈 (即係話:師父話a,結果真係a)。
所以千祈咪逆向操作 (逆向操作即係話:師父話a,我就博b)。

師父上星期節約能源

再咁慳,我去鵝頸橋

東網Money 18
2 hrs ·
本周的每日走勢推測:
(作者為註冊持牌人士)

小心,你咁諗佢可能開翻燈

太撚麻煩,玩期指算

太撚麻煩,玩期指算

但好似入場費低d

太撚麻煩,玩期指算

但好似入場費低d

睇你做long 定short姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞