沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
冇見一排,沈門竟落如斯田地....

想入門?

沈門?不了

元帥,大家不過係到製造氣氛,萬九點上來,經歷無數風浪,我仍然講一聲我係我。

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

屌,師父...未到呢句,唔好成日衝出黎,好似你之前萬九點衝出黎睇淡咁。

想入門?

沈門?不了

元帥,大家不過係到製造氣氛,萬九點上來,經歷無數風浪,我仍然講一聲我係我。

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

懷著冷卻了的心窩飄遠方.....

師傅佢
多少次 迎著冷眼與嘲笑
從沒有放棄過心中的理想
先跌後升呀
早市跌午市咪升囉

想入門?

沈門?不了

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

個市咁悶,沈門宜家已經要玩接龍。

風雨裹追趕

想入門?

沈門?不了

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

師傅佢
多少次 迎著冷眼與嘲笑
從沒有放棄過心中的理想

屌,好中
想問吓點解跌市,啲認沽期權個價都係跌嘅?

時間值/唔夠sensitive?

平緊倉走人? 我覺得今日係壓低指數比淡狗平倉走

真心咩 壓低佢地都輸好多喎,今日雖然係跌,但佢個啲認沽冇升過喎

9up✌🏻
一日未能重上24,500點之上,也不能說擺脫危機。
本周一早上法國首輪大選將有結果,市況將會出現波動,而現時困擾大市的利淡因素極多,策略上始終不應過分進取。橫掂星期四期指結算,倒不如忍手為上,等埋結算後才作部署。
本周的每日走勢推測:
周一(辛巳日):天干屬金地支屬火,火剋金之局,先低後高。
周二(壬午日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,走勢反覆,好淡爭持。
周三(癸未日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,呈現弱勢。
周四(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,出現地支合水局,天干強木局,市況向淡。
周五(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,地支辰酉會金局,大市反彈。

星期五好走人
本周一早上法國首輪大選將有結果,市況將會出現波動,而現時困擾大市的利淡因素極多,策略上始終不應過分進取。橫掂星期四期指結算,倒不如忍手為上,等埋結算後才作部署。
本周的每日走勢推測:
周二(壬午日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,走勢反覆,好淡爭持。
周四(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,出現地支合水局,天干強木局,市況向淡。
周五(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,地支辰酉會金局,大市反彈。

星期五好走人

劍指4月28

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

師傅佢
多少次 迎著冷眼與嘲笑
從沒有放棄過心中的理想

屌,好中

一剎那 彷彿 若有所失的感覺
不知不覺已變
誓死效忠沈門 師傅終有一日會浪子回頭 各位支持住

今天我....

寒夜裹看雪飄過...

師傅佢
多少次 迎著冷眼與嘲笑
從沒有放棄過心中的理想

屌,好中

一剎那 彷彿 若有所失的感覺
不知不覺已變

由個懞撚開頭去到呢度食埋個字
大師午間教路:恒指或再試低位
訊匯證券行政總裁沈振盈指,大市在24,200點的阻力唔細,現階段仍然很多不明朗因素,包括有法國大選的第2輪投票,而A股表現差,加上快將期指結算,恒指有可能要再試低位,建議暫時勿心急入市。短期恒指在23,800點至24,200點間上落,待期結後才有方向。

師父你條撚屌著燈未
2點9先再睇
國指轉燈啦就
大師午間教路:恒指或再試低位
訊匯證券行政總裁沈振盈指,大市在24,200點的阻力唔細,現階段仍然很多不明朗因素,包括有法國大選的第2輪投票,而A股表現差,加上快將期指結算,恒指有可能要再試低位,建議暫時勿心急入市。短期恒指在23,800點至24,200點間上落,待期結後才有方向。

師父你條撚屌著燈未

242 無阻力
本周的每日走勢推測:

星期五好走人

屌 含指盞燈又畀人舞
大戶死老母

一日可以夾鳩死好淡散戶
師父
我愛你
屌 含指盞燈又畀人舞
大戶死老母

一日可以夾鳩死好淡散戶

仲未慣咩 呢兩個月已經適應左呢個區間上下走黎走去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞