沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

隻秋完

唔夠,多多都唔夠,之前啲牛慘死,有排都冇飯食

隻秋完

唔夠,多多都唔夠,之前啲牛慘死,有排都冇飯食

24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

同師父同船,執返條命,算係咁

好慘 又係hi一hi就無左

24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

師父鐘意豬排㗎屌你
你第一日拜師呀

俾魯芬師父就得,魯七呀三上之類留俾我地
24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

要有信念同師父對抗

師父鐘意豬排㗎屌你
你第一日拜師呀

你班仆街咁對師父唔怪得佢咁環保!
24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

師弟點解你要咁傻... 阻力圖係大方向。由萬九上到宜家,都有不少師弟想火中取栗,結果。

阻力圖>>實戰=三點九>>>>五行

師父鐘意豬排㗎屌你
你第一日拜師呀

師父呢種賤骨頭,唔屌唔安落,唔俾屎佢食佢唔識發電

師父鐘意豬排㗎屌你
你第一日拜師呀

無計師父鍾意呢d 。btw 師父d 對沖反而令佢贏錢多過d 質子熊
好!放飯先
下午我地要趕盡殺絕!
不留活口!

24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

師弟點解你要咁傻... 阻力圖係大方向。由萬九上到宜家,都有不少師弟想火中取栗,結果。

一兩星期前先有某師弟唔夠大隊想火中取栗,結果一日升二百點大家都fat fat 既時候,佢仲要倒輸。
24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

一兩星期前先有某師弟唔夠大隊想火中取栗,結果一日升二百點大家都fat fat 既時候,佢仲要倒輸。

咪我囉 夾到仆晒街

師父鐘意豬排㗎屌你
你第一日拜師呀

無計師父鍾意呢d 。btw 師父d 對沖反而令佢贏錢多過d 質子熊

正股+call 師父睇淡但靠升贏到錢 高人
24400牛已死

你隻熊輸幾多?

30K

咪我囉 夾到仆晒街

牛熊要小心

你隻熊輸幾多?

30K

咪我囉 夾到仆晒街

牛熊要小心

我係期 又long又short咁令我係400點波幅輸16k 以後唔敢同師父同船

晏就會升?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞