沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

堅正!當年真係j死人!
https://youtu.be/qurH5moCZeE

我犧牲左唔少
3點9師父up乜春呀法國講左美國
992升乜春呀
992升乜春呀

你都要俾機會佢買貨沽
升0.198%夠佢食質子牛
992升乜春呀

你都要俾機會佢買貨沽

問題係質子牛又要有熊對沖,敢果隻熊係咩熊?光子熊
992升乜春呀

佢依家已經j到神志不清
你唔好行埋佢身邊𠻹呀
唔係j埋你
992升乜春呀

你都要俾機會佢買貨沽

問題係質子牛又要有熊對沖,敢果隻熊係咩熊?光子熊

放凈一張 估唔到仲爆多幾十點

咪撚係
不過死過一次識止賺 滿足了 賺唔盡的

同意, 錢揾唔哂, 有得賺已經好好

咪撚係

今日有錢賺已經
每日慢慢賺少少 希望賺返之前蝕果d
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155246378151552&id=134017021551

補番大C段片嘅link

睇完!冇搵錯人
師父教面對逆境最啱

咪撚係

今日有錢賺已經

個市咁樣chok上chok落都撈到油水
好野!
992升乜春呀

你都要俾機會佢買貨沽

質子牛

暗物質熊(直頭睇唔到)
992升乜春呀

佢依家已經j到神志不清
你唔好行埋佢身邊𠻹呀
唔係j埋你

仲美國大選?
選完啦,trump贏左。知啦,你估中左嘛。
屌,而家法國大選呀屌你老母。
好心咪成日打J啦師父

j咁多都唔肯跌
最後係驚打仗而跌
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155246378151552&id=134017021551

補番大C段片嘅link

睇完!冇搵錯人
師父教面對逆境最啱

平日做大C教路都路夠
宜家仲教埋人職場自強上位
不愧為大C

咪撚係

今日有錢賺已經

好野!

賺返蝕既十分一
跟隨大師指示希望倒賺暑假去日本
每日一注香
師傅唔洗多謝我
\|/
屌你老味!
如果今晚洋腸繼續開Party
睇你港女仲敢唔敢扭屎忽花!

咪撚係

今日有錢賺已經

好野!

賺返蝕既十分一

之前蝕左幾多?

咪撚係

今日有錢賺已經

好野!

賺返蝕既十分一

之前蝕左幾多?

萬幾

補番大C段片嘅link

睇完!冇搵錯人
師父教面對逆境最啱

可唔可以唔好教人要去學潮野
岩就識唔岩就唔識
無得勉強
屌你老味!
如果今晚洋腸繼續開Party
睇你港女仲敢唔敢扭屎忽花!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞