沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
樣子大師兄點會係假。
Sytle由高登到連登,都係一樣型棍

樣子兄仲未放棄Angelababy

大師兄贏錢買起佢
樣子大師兄點會係假。

想當年就係三師兄係連登廣播大師既福報,跟住我就開左個區,最後終於等到大師兄既來臨。

邊啲師兄上左去串師傅?個個都好撚惡

Carlos Wong應該跟左師傅買輸到PK

Carlos Wong: 大C 你試下再出黎 我吊你反艇
Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!
Ng Kenny 字又贏公又贏
Alger Ng: 又插又升??

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

佢咁燥應該係跟左師傅買唔係買師傅對家

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

會唔會就係某幾個買熊打靶既師弟

如果係打靶果啲就不智啦,師傅越屌越燈

班人好明顯係同師父同船啦
跟師父買,輸左錢就屌振振盈。
買師父對家,贏左錢就屌卓盈。

班友都癡線 咪搞走師傅 師傳走咗我打人都似
樣子大師兄點會係假。

想當年就係三師兄係連登廣播大師既福報,跟住我就開左個區,最後終於等到大師兄既來臨。

日日要上沙場殺敵
邊有時間諗兒女私情

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

好明顯班柒頭上錯船瀨左野
我想問下其實師父做淡倉係買期指, 期權, 沽返自己啲股票定直情借貨沽空
得閒又沽下做下淡得閒又縮下退下好似完全無視交易費用

仲可以無視差價

幻想永遠是最好的
無論你地點屌,我都會繼續講,師父好型
繼續出五行著燈繼續實戰理論比我地參透繼續三點九 9up

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

好明顯班柒頭上錯船瀨左野

唔參透實戰理論怪師父
1、訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「大師教路」專欄表示,法國總統初選後,港股連升兩日,一夜之間,市場好像危機盡解,風險胃納大增。其實以現時的外圍因素,實不足以令資金risk on的,只不過大家在早前審慎了一段時間後,找個藉口來短炒一轉而已。北韓局勢仍未降溫,美國面臨財政懸崖,減稅方案困難重重,此等因素一被發酵,形勢即會逆轉

巴打係11個入面其中一個?

巴打係11個入面其中一個?

沈門弟子股市攻城略地,有獸性 。
股市以外,都有

咩11個
班垃圾嘈夠師父未 抵輸到跳樓
師父唔係淨玩期 仲有牛熊正股

無樣睇?
唔好J住,有可疑

無錯
j無樣乃玩賓周大忌

你放心
我最了解師父
越多人屌佢,佢越企硬

你放心
我最了解師父
越多人屌佢,佢越企硬

大師兄,越企硬燈力係咪越勁
近期丁開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞