沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
700回左好多,依家升左2格
大師真係好痴線

樣子兄Update得好快

其實點解係「因為我覺得應該講」
而唔係「因為我覺得應該啱」?
師父問我地夠未 佢聽得唔清楚

未夠, 多多都唔夠
大師真係好痴線

歡迎加入

個市咁弱都比佢瀨番生
信大C真係冇窮人
請受徒兒一拜
岩岩去搵師傅fb ,見佢之前介紹過一間餐廳
唔知間野可以捱幾耐呢

2年度啦,租約未滿老闆都摺埋佢,冇理由請幾十人拍烏蠅㗎
大師真係好痴線

樣子兄Update得好快

其實點解係「因為我覺得應該講」
而唔係「因為我覺得應該啱」?

突出師父「敢言」,講真話嘅性格 地獄一條路走到底,托柒唔識轉膊
師父成日叫大家嚴守止蝕,即係嚴守止賺! btw 藍師兄好似好fat fat 咁。
大師真係好痴線

新圖? 師傅幾時講?

琴日d人鬧師父 師父發火Facebook教訓班柒碌

嗰個carlos咬撚左成日
應該輸左好多
周一(辛巳日):天干屬金地支屬火,火剋金之局,先低後高。(先高後低)
周二(壬午日):天干屬水地支屬火,水火交戰之局,走勢反覆,好淡爭持。(走勢平淡)不中
周三(癸未日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,呈現弱勢。(呈現強勢,不過升跌唔肯定)
周四(甲申日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,出現地支合水局,天干強木局,市況向淡。(市況升好
周五(乙酉日):天干屬木地支屬金,金剋木之局,地支辰酉會金局,大市反彈。(大市下跌)

quote返先
師父成日叫大家嚴守止蝕,即係嚴守止賺! btw 藍師兄好似好fat fat 咁。

都未返返家鄉,差100點先返到
又到246
大師真係好痴線

新圖? 師傅幾時講?

琴日d人鬧師父 師父發火Facebook教訓班柒碌

嗰個carlos咬撚左成日
應該輸左好多

執身彩啦佢,唔識感恩,船長係師父都夠膽上唔等下班

有勞大師兄喺阻力圖24600打交差
稟師父!
246已被我軍收皮!

稟師父!
246已被我軍收皮!

今次真係等左好耐 終於再破!
稟師父!
246已被我軍收皮!

阻力圖乃師父最高指示,「無論你哋點屌,佢都應該講阻力位,因為佢覺得應該講!」 師父偉人呀

劍指25000

劍指25000

全年頂位
稟師父!
246已被我軍收皮!

阻力圖乃師父最高指示,「無論你哋點屌,佢都應該講阻力位,因為佢覺得應該講!」 師父偉人呀

上年開始,每幾日爆一個阻力位,真係好爽,日日睇住師父豪瀨講挾倉only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞