沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
ADR248都黎緊頭啦

我覺得吹大左,ADR用今日港股開市價計升跌,冇視左今日港股升左果啲
700升左5.825,但日市升左4.8,佢個57點唔係有部分已經反應左係今日恆指到咩
http://adr.sl886.com
求解答

呢個網唔準架

唔準咩?我睇開

ADR248都黎緊頭啦

我覺得吹大左,ADR用今日港股開市價計升跌,冇視左今日港股升左果啲
700升左5.825,但日市升左4.8,佢個57點唔係有部分已經反應左係今日恆指到咩
求解答

呢個網唔準架

唔準咩?我睇開

ADR248都黎緊頭啦

求解答

呢個網唔準架

唔準咩?我睇開

睇黑期好過adr
ADR248都黎緊頭啦

求解答

呢個網唔準架

唔準咩?我睇開

唔該晒,成件事合理好多
如果唔係我會high 大左不問價入牛
睇黎瀨野果d 都係新入門既師弟 之前discuss有條友唔理師父去買沽388, 結果輸到pk... 估唔到宜家既沈門都 你地睇下阻力圖就知師父有料到

唔好提388,我隻388牛唔見左6成

無事既,388 師父最近有冇講野

Really
願聞其詳
有無Link睇睇?

我記得有師兄弟執唔少,師父前幾日話一落18x 就沽:

睇黎瀨野果d 都係新入門既師弟 之前discuss有條友唔理師父去買沽388, 結果輸到pk... 估唔到宜家既沈門都 你地睇下阻力圖就知師父有料到

Really
願聞其詳
有無Link睇睇?

無數人死係火中取栗,好心你地俾呀寶休息下啦

Really
願聞其詳
有無Link睇睇?

果排師父超勁,仲有聯想
ADR248都黎緊頭啦

求解答

呢個網唔準架

唔準咩?我睇開

睇黑期好過adr

道瓊工業平均指數 21000
道瓊工業平均指數 21000

有無師兄弟可以幫幫手加塊樹葉
將師父變做唔撚係掛樹熊
我Photoshop麻麻

將師父變做唔撚係掛樹熊

屌,正到仆街。我建議成為沈門常用meme之一

Really
願聞其詳
有無Link睇睇?

將師父變做唔撚係掛樹熊

屌,正到仆街。我建議成為沈門常用meme之一

樣子兄係度幾時都有meme睇
所以我入沈門
跟隨師父同樣子大師兄係一生中最英明的選擇。

師父,燈中之神。
樣子大師兄,人中龍鳳。

樣子兄是我永遠的偶像

所以我入沈門

師父,燈中之神。
樣子大師兄,人中龍鳳。

樣子兄是我永遠的偶像

尊敬大師兄

大師又發火

邊啲師兄上左去串師傅?個個都好撚惡

Carlos Wong應該跟左師傅買輸到PK

Carlos Wong: 大C 你試下再出黎 我吊你反艇
Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!
Ng Kenny 字又贏公又贏
Alger Ng: 又插又升??

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

呢班友根本冇攪清楚師父嘅理論,輸到佢甩轆
「無論你哋點屌,我都會照講的,因為我覺得應該講。」 師父真係型撚到爆炸呀
「無論你哋點屌,我都會照講的,因為我覺得應該講。」 師父真係型撚到爆炸呀

沈師父:我就係要呢d 啦

造圖

造圖

沈師父同胡師傅有得fight 架
所以我入沈門

師父,燈中之神。
樣子大師兄,人中龍鳳。

樣子兄是我永遠的偶像

尊敬大師兄

師父第一,大師兄第二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞