沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

香港有啲貴
香港牛角和牛放題得每人一客和牛
新加坡有真無限和牛放題
http://www.gyu-kaku.com.sg/buffet_ue.php

日本和牛S$84.9++,連野飲約HKD$600
澳洲和牛S$64.9++,連野飲約HKD$480

有師傅埋單貴一貴都食得起

俾我就星期六早機去日本食和牛,晚機返香港

等賺返多啲先,成個4月無進帳,好彩本多忠勝,無止蝕,今日執返少少

我前幾日係咁溝,呢二日一野多左20%

未阿師傅,比多200%

唔洗AA

香港有啲貴
香港牛角和牛放題得每人一客和牛
新加坡有真無限和牛放題
http://www.gyu-kaku.com.sg/buffet_ue.php

日本和牛S$84.9++,連野飲約HKD$600
澳洲和牛S$64.9++,連野飲約HKD$480

有師傅埋單貴一貴都食得起

俾我就星期六早機去日本食和牛,晚機返香港

等賺返多啲先,成個4月無進帳,好彩本多忠勝,無止蝕,今日執返少少

我前幾日係咁溝,呢二日一野多左20%

食住d 賺幅先啦喂,袋左入去先係錢
師父個post就快夾爆1001
國指破唔到頂
琴日俾大師嚇一嚇無放曬牛
聽日期結,準時3點入市

師父屌你 快手繼續上 未夠返家鄉呀 俾啲火我

師弟下次記住分注入唔好all in

我手執一隻正股 同一隻call 即係下次應該要幾隻call?

我手執一隻正股 同一隻call 即係下次應該要幾隻call?

d 金額分注入~
磨⋯

d 金額分注入~

有呀 我分咗三注 其中一注返到 不過無咩肉食 btw感謝師兄賜教
早晨各師兄弟
今日long 左兩張小期權買得太少賀一賀佢

d 金額分注入~

有呀 我分咗三注 其中一注返到 不過無咩肉食 btw感謝師兄賜教

慢慢黎實掂
d 成交量唔錯,咁樣重要過一野爆升但量少。
聽日期結,準時3點入市

又可以大把大把摑師父個嘴

.唔知師父有冇中午教路
唉 投降 真係痴撚線

由二月中開始玩,玩一、兩張細期,玩到前兩日總共贏左兩萬,
尋日開市時駁佢跌一跌先,諗住速食咁沽一張大期,直到依家一下蝕番所有利潤平倉離場

我琴日都24300左右沽左2張細期, 夜期止蝕蝕左4k幾, 仲即刻反手入5, 6月細期幫補下

好彩呢幾個星期執左13k幾, 唔洗期結先黎輸
d 新師弟比師父呃哂上船,好彩有d 醒目識跳返黎我地岸邊

新師弟們要記住小心沈達尼號

救人呀

救人呀

沈 定 沉

都話左師父只鐘意零波又老又黑又臭又肥嘅豬排囉

Btw, 放心in啦。條女我嚟屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞