沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
【三點九沈大師】大師:呢個禮拜會又插又升

又買哂兩邊

師傅係咪以為入賭場買大再買細對沖
買哂兩邊就唔會輸開圍就67

估計今次師父既龜頭會夾到爆裂
大家覺得聽日升定跌
24420 賣壓重到
大家覺得聽日升定跌

金仔射唔出野加季續因素反映應該唔差有利向上
大家覺得聽日升定跌

金仔射唔出野加季績因素反映應該唔差有利向上

又買哂兩邊

師父經常教我
過大海前要買定回程飛
咁就可以對沖自己輸清袋嘅時刻

又買哂兩邊

師父經常教我
過大海前要買定回程飛

贏錢就要有輸錢嘅覺悟
North Korea carries out 'large-scale' artillery drill, South Korea says
http://www.cnn.com/2017/04/25/asia/north-korea-artillery-drill/index.html
仆街 師父話馬克龍贏梗
大家覺得聽日升定跌

金仔射唔出野加季續因素反映應該唔差有利向上

三點九: 聽日會再升
North Korea carries out 'large-scale' artillery drill, South Korea says
http://www.cnn.com/2017/04/25/asia/north-korea-artillery-drill/index.html

核試已不存在
今次遊戲已完
今日一升清左我袋 由2月到依家既profit差唔多清哂..

當買個教訓 同師父同船真係出事ga
仆街 師父話馬克龍贏梗

師父話馬克龍唔係贏梗(姐係贏梗
但三點九 大師話依個星期我預佢升
但五行寫跌

又買哂兩邊

師父經常教我
過大海前要買定回程飛

師傅佢老人家用心良苦
教大師兄過大海前起碼要準備逃生門
用哂錢都有得走佬
但三點九 大師話依個星期我預佢升
但五行寫跌

實戰>五行

屌那媽 依家真係得d黑天鵝先救到我

同師傅同船未死過師傅永遠都係最後接我地火棒

南無阿彌陀佛

呢幾個交易日用火棒大大棍咁打落師傅到
好舒暢

南無阿彌陀佛

我覺得ok啦 無左profit但買到教訓 永遠唔好同師父對抗 輸既一定係自己
唔戰死一次唔會明

記得嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞