沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

你睇我幾招積

你睇我幾招積
3點9師父up乜春呀法國講左美國
992升乜春呀

佢依家已經j到神志不清
你唔好行埋佢身邊𠻹呀
唔係j埋你

仲美國大選?
選完啦,trump贏左。知啦,你估中左嘛。
屌,而家法國大選呀屌你老母。
好心咪成日打J啦師父

大家誤會左師父啦,佢條命係一J功成萬骨枯
佢老人家唔是但搵d野黎J,邊得黎咁興盛既沈門呢?唔怕佢J錯野,至怕佢中年陽痿炸
道指比師父祝福外圍因素淡後爆升200點...

你睇我幾招積

今朝十點落到239果時影

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

上證跌 恆指插 道指升 恆指跌

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

啲資金入返香港未,頂唔順啲大戶
喂老餅!冇錢叫🐔啊!
3點9師父up乜春呀法國講左美國
992升乜春呀

佢依家已經j到神志不清
你唔好行埋佢身邊𠻹呀
唔係j埋你

仲美國大選?
選完啦,trump贏左。知啦,你估中左嘛。
屌,而家法國大選呀屌你老母。
好心咪成日打J啦師父

大家誤會左師父啦,佢條命係一J功成萬骨枯
佢老人家唔是但搵d野黎J,邊得黎咁興盛既沈門呢?唔怕佢J錯野,至怕佢中年陽痿炸

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

仆街港女,連ADR都衰過人
美股升1%佢升0.5%

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

美股升1%佢升0.5%

通常起身我見佢都係得返幾點
港女可唔可以跟返大隊一次
一次咁多呀

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

美股升1%佢升0.5%

港女唔撚倒跌已經偷笑啦

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

美股升1%佢升0.5%

港女唔撚倒跌已經偷笑啦

鬼叫師父唔屌d 港女
師父同樣子大師兄嚟個講手切磋,師父偶然僥倖暫時得勝時:

大師兄,下次幫師父叫隻寧波雞,等佢奶都冇得飲

上證會唔會跟外圍反彈
佢已經係三個月底位

美股升1%佢升0.5%

港女唔撚倒跌已經偷笑啦

鬼叫師父唔屌d 港女

日日係到J外圍,佢唔悶我都悶
又支持本土,留港消費,一啲都唔愛港
再唔屌港女,我地一齊屌爆佢

佢係大勝呀,之前好似話啲保本基金買歐股,今日收爆佢又會出黎串柒柒
唔知師傅聽日五行鳩估係咩呢

佢係大勝呀,之前好似話啲保本基金買歐股,今日收爆佢又會出黎串柒柒

買歐股?

佢成日話歐美量寬係食砒霜杜老虎
日日咀咒人遲早要還架喎
我唔信!
大師兄
請代本門所有師兄弟向師父上香
聽日就趁勢高開244!殺上25000!
求大師指出248有阻力?
大師兄
求大師指出248有阻力!

✌🏻🖐🏻👌🏻👌🏻👌🏻
大師兄
求大師指出248有阻力!

✌🏻🖐🏻👌🏻👌🏻👌🏻

劍指25000 就係聽日

買歐股?

佢成日話歐美量寬係食砒霜杜老虎
日日咀咒人遲早要還架喎
我唔信!

零波雞

師傅沽左歐股啦一定
食得多北姑 梗係要身體力行 日日沽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞