沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike

師父有正股揸手
再入熊對沖
然後有long call期指係手對沖返d熊

再用納米牛對沖熊,之後用納米熊對沖納米牛,再用質子牛對沖納米熊,之後用質子熊對沖質子牛,再用暗物質牛對沖質子熊,最反用暗物質熊對沖暗物質牛,導致股市大爆升

原子操盤技術

落背爾科學經濟學(燈神)獎得主

唔撚係愛因斯坦都參透唔到市場終極玄機

相(反操作是)對

坐好上堂!

我每日起身都會背一次

師父有正股揸手
再入熊對沖
然後有long call期指係手對沖返d熊

再用納米牛對沖熊,之後用納米熊對沖納米牛,再用質子牛對沖納米熊,之後用質子熊對沖質子牛,再用暗物質牛對沖質子熊,最反用暗物質熊對沖暗物質牛,導致股市大爆升

原子操盤技術

落背爾科學經濟學(燈神)獎得主

唔撚係愛因斯坦都參透唔到市場終極玄機

相(反操作是)對

坐好上堂!

受教了

大師又發火
jeoy cheung 大膽!

joey

痴線d 人當面串師父咁惡
joey cheung 大膽!

痴線d 人當面串師父咁惡

d 人好屈機男咁,講埋晒d阿媽係女人既野以為自己看透世事。其實咩都唔知!
朝鮮半島開戰?中國官媒:無中國允許不可能
https://lihkg.com/thread/216590/page/2?ref=ios

大師又發火

大師又發火

邊啲師兄上左去串師傅?個個都好撚惡

Carlos Wong應該跟左師傅買輸到PK

Carlos Wong: 大C 你試下再出黎 我吊你反艇
Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!
Ng Kenny 字又贏公又贏
Alger Ng: 又插又升??

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

大師又發火

Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

大師又發火

你上撚哂報啦

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

佢咁燥應該係跟左師傅買唔係買師傅對家

對正義嘅執着

大師又發火

你上撚哂報啦

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

大師又發火

你上撚哂報啦

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

會唔會就係某幾個買熊打靶既師弟

大師兄 你係咪放棄左baby

Never.......

但要忙搵錢 Sorry
入左門先睇得明師父講乜

但要忙搵錢 Sorry

大家眾說紛云

但要忙搵錢 Sorry

大家眾說紛云

d人竟然話大師兄係假既!我睇住佢過黎連登,即日已經冇再係高登出post。
無論你地點屌
我都會照講
因為我覺得應該講

呢句正
一於加埋入沈門語錄度
好多資深會員都係咁

大師又發火

你上撚哂報啦

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

證明無讀書 唔聽教
中係長線唔中係短線

會唔會就係某幾個買熊打靶既師弟

如果係打靶果啲就不智啦,師傅越屌越燈

但要忙搵錢 Sorry

大家眾說紛云

d人竟然話大師兄係假既!我睇住佢過黎連登,即日已經冇再係高登出post。

算啦
搵錢緊要

但要忙搵錢 Sorry

大家眾說紛云

算啦
搵錢緊要

其實主要係手機貼嗰抽野唔方便
雖然可以上電腦PO
但懶開就懶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞