沈門師兄弟吹水區暨拜師區 (十七)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
所以我入沈門
跟隨師父同樣子大師兄係一生中最英明的選擇。

師父,燈中之神。
樣子大師兄,人中龍鳳。

樣子兄是我永遠的偶像

尊敬大師兄

師父第一,大師兄第二

大師又發火

邊啲師兄上左去串師傅?個個都好撚惡

Carlos Wong應該跟左師傅買輸到PK

Carlos Wong: 大C 你試下再出黎 我吊你反艇
Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!
Ng Kenny 字又贏公又贏
Alger Ng: 又插又升??

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

呢班友根本冇攪清楚師父嘅理論,輸到佢甩轆

抵撚死
師父好波 燈死班撚樣
聽日高追可能要
聽日高追可能要

月尾期結唔係唔會大幅上落咩
以前有個人順住師父指示炒股,炒到百萬身家,介紹我識嘅時候嚇一跳,心諗真正參透實戰理論第一神人也,於是向佢請教心得,佢回答:「自從跟咗沈大師指示炒股,由千萬身家炒到百萬身家,都算有運,好多去咗拎綜援
以前有個人順住師父指示炒股,炒到百萬身家,介紹我識嘅時候嚇一跳,心諗真正參透實戰理論第一神人也,於是向佢請教心得,佢回答:「自從跟咗沈大師指示炒股,由千萬身家炒到百萬身家,都算有運,好多去咗拎綜援

聽日高追可能要

我都諗緊追唔追牛好,可能聽日一開已經23700
聽日高追可能要

我都諗緊追唔追牛好,可能聽日一開已經23700

買大期 最後入場機會

冇左9成都唔知問題係邊,係咪要驗下IQ
不過唔係多得佢地,我地又邊到有錢駛
準備召集兵馬攻下250城堡
所以我入沈門
跟隨師父同樣子大師兄係一生中最英明的選擇。

師父,燈中之神。
樣子大師兄,人中龍鳳。

樣子兄是我永遠的偶像

尊敬大師兄

師父第一,大師兄第二

多謝錯愛
其實無左師父,我什麼都不是

此人前世必積落好多陰德

此人前世必積落好多陰德

就買齊佢嘅對沖套餐已經冇一半身家

e個好笑

大師又發火

邊啲師兄上左去串師傅?個個都好撚惡

Carlos Wong應該跟左師傅買輸到PK

Carlos Wong: 大C 你試下再出黎 我吊你反艇
Carlos Wong: 宜家唔係我一個吊你㗎 錯就認啦!男人
你上撚哂報啦
Carlos Wong: 佢話佢無錯。係你地誤會佢。我吊佢老味!
Ng Kenny 字又贏公又贏
Alger Ng: 又插又升??

唔係淨係得
升跌橫行三樣???

即係講曬

真正師兄弟妹係係沈門買師父對家un un 腳收錢 係唔會搞呢d

呢班友根本冇攪清楚師父嘅理論,輸到佢甩轆

抵撚死
師父好波 燈死班撚樣

諗諗下我不如化身路人甲
入去跟機屌師父
等佢可以企得更硬

此人前世必積落好多陰德

套餐
大師套餐一:買正股對沖熊
二:買call對沖熊

此人前世必積落好多陰德

套餐

呢d 叫獨立思考!

此人前世必積落好多陰德

套餐

呢d 叫獨立思考!

祖宗三代山墳葬得好,而且積落好多陰德,今世跟師父同船,先唔使拎綜援咋

你地有冇諗過,跟師父指示仲有得剩係好勁

死啦,原名係咩 灰弟?

死啦,原名係咩 灰弟?

死啦,原名係咩 灰弟?

死啦,原名係咩 灰弟?

有d 唔慣 咁以後點叫你好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞