爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
https://youtu.be/eb9n2cV5Q9U
amaz講粵語

通常佢一計lethal就會講番中文

醒目,佢成日計錯數,咁至少少左7成人知佢計錯數

聽過佢數 4+3+7is only13
數目係用中文講

我玩緊乜野

我玩緊乜野

今日都有場打快攻德
手順前期解到佢d怪
張揮擊清左我一次場
好彩有獅子同588蛇中後期屈佢
連呢d 卡都出動埋黎打沉我個rank
爐石世界第一啦屌你老母
唔講以為打緊arena

輸到仆街
咁轉玩下aggro hunter 啦

連續8場control priest
屌你老母閪
全部齊spell

打撚咩

之前玩其他deck 果時完全係無撚人玩control priest
一轉deck 就連續勁撚多場都係咁
一轉返魚人聖就變左對面係taunt warrior
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌

唉 我明
因為我都係咁
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌

中速牌 t3未出其實幾合理
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌

中速牌 t3未出其實幾合理

忽起上黎叫合理既
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌

唉 我明
因為我都係咁

i know that feel bro

又係滿星輸比呢D 撚樣 下下top deck
T6 就輸撚左
仲要比佢係咁BM
我發覺玩海盜戰既撚樣係最鐘意bm
用垃圾deck重咁撚自豪

我玩緊乜野

今日都有場打快攻德
手順前期解到佢d怪
張揮擊清左我一次場
好彩有獅子同588蛇中後期屈佢

佢t7 死翼
屌 打左200場
上唔到R5 之餘輸返落R8
仲要手順落齊taunt
我T3 都未出到一張牌

真係 我玩其他Deck都未打過牧 一轉牧就係咁打返牧 但我贏
amaz講粵語

數目係用中文講

amaz講粵語

數目係用中文講

呢段笑爆咀
https://youtube.com/watch?v=XCr76XA-sRc

㩒唔到條link,幫你link返
連呢d 卡都出動埋黎打沉我個rank
爐石世界第一啦屌你老母
唔講以為打緊arena

T6 就輸撚左

點解我睇唔明張圖

「我會輾碎你」
贏輸都會講

T6 就輸撚左

唔明點睇

「我會輾碎你」
贏輸都會講

但我副獵食硬佢

「我會輾碎你」
贏輸都會講

但我副獵食硬佢

連贏4個打頭戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞