爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
輸到好無癮
R8用咩deck上r5好

token德
鳩食現環境大部份deck

姐係快攻德?5太識個d deck名..
有冇牌組參考下

5你老母

cthun jade druid,食哂中速
https://www.youtube.com/watch?v=v4SwyVGqbL8

eq低到

我覺得打爐石都好多痴線佬
中速聖爭張塔林姆同幾張史詩唔夠塵
好想玩啊屌
Btw 任法是咪可以收皮

要睇你差啲乜 有無代替品
張傳說最好就合一合啦 硬解太強

任法就基本上無嫁啦 conditions太多太煩
冰法相對無咁多野煩 只係lethal位無咁高
casual game 都要打海盜戰
中速聖爭張塔林姆同幾張史詩唔夠塵
好想玩啊屌
Btw 任法是咪可以收皮

要睇你差啲乜 有無代替品
張傳說最好就合一合啦 硬解太強

任法就基本上無嫁啦 conditions太多太煩
冰法相對無咁多野煩 只係lethal位無咁高

卡我就一定會努力合齊對聖騎有愛
拆張法師任得400合得張史詩
冇乜卡可以拆,Tarim有排等
control paladin係咪無放murloc放火占末日nzoth個隻?
玩厭左murloc paladin有4000幾塵諗緊合nzoth玩control paladin定合elise同lyra玩priest好
得返我玩清泉任務戰?
control paladin係咪無放murloc放火占末日nzoth個隻?
玩厭左murloc paladin有4000幾塵諗緊合nzoth玩control paladin定合elise同lyra玩priest好

Lyra elise 啦
可以玩多年
Nzoth 下年退
快攻魚人聖卡rk4唔知落唔落奉獻同6/3/7好

637一定落 呢層冇懸念
奉獻我覺得快攻唔落好過落
因為奉獻係賺value但冇乜tempo既牌

但其實落左就變中速啦喎

終於發生係我身上

利申 輸左

token德

有冇牌組參考下

5你老母

又賣廣告
冇根好難用呀,地化同翠德夾好多
我用翠德勝率仲高過用c春翠德
https://www.youtube.com/watch?v=v4SwyVGqbL8

eq低到

貪佢夠痴線先睇佢
佢出牌都好有獨特見解
爐石好撚好玩
牌都未撚出就輸左

雙食秘密抵你卡手

果張係copy番黎 unlucky

入都抵你卡
任賊怕咩冰法

咁講啦 一般就73開既
不過見佢呢副有2隻蟹 早d抽到可能有力一戰既

一隻蟹
copy 返黎

eq低到

貪佢夠痴線先睇佢
佢出牌都好有獨特見解

之前有集
對面2隻怪, 自己有武器(可殺一隻), 有炎魔技(lethal)

唔殺怪直接射
符碌中左之後話咩33% 就夠了, 不用50%
on撚9

eq低到

貪佢夠痴線先睇佢
佢出牌都好有獨特見解

之前有集
對面2隻怪, 自己有武器(可殺一隻), 有炎魔技(lethal)

唔殺怪直接射
on撚9

如何不失霸氣
我跌到無撚曬星
就可以瘋狂rng 人地了

eq低到

貪佢夠痴線先睇佢
佢出牌都好有獨特見解

之前有集

唔殺怪直接射
on撚9

如何不失霸氣

打唔中咪柒
死好命符碌打中又當自己神預測

玩爐石已經多rng
自己果part 都做唔好仲要懶型
柒到仆街
快攻魚人聖卡rk4唔知落唔落奉獻同6/3/7好

637一定落 呢層冇懸念
奉獻我覺得快攻唔落好過落
因為奉獻係賺value但冇乜tempo既牌

但其實落左就變中速啦喎

我都覺6蚊好卡
我跌到無撚曬星

三卡包
我跌到無撚曬星

三卡包

token德

有冇牌組參考下

5你老母

又賣廣告
冇根好難用呀,地化同翠德夾好多
我用翠德勝率仲高過用c春翠德

認真:要用arena思路玩,同埋唔好點轉副deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞