爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌...任戰有咩勁
合左之後連十場獵人

獵人點破任戰 唔識點打...
屌...任戰有咩勁
合左之後連十場獵人

獵人點破任戰 唔識點打...

生命印記 致命射擊 演化致命劇毒
清咁多都仲放到一堆盾就投得
其實唔玩中速玩純死聲獵好似仲好 本身諗到頭痛既deck都唔叫就咁放曬死聲既deck好
其實唔玩中速玩純死聲獵好似仲好 本身諗到頭痛既deck都唔夠就咁放曬死聲既deck好
玩冰法真係好正

遇到戰士埋盾個d就

依家任戰同thjis果副tempo戰都少疊盾 玩落應該唔會太難打 以前果啲戰廿幾三十盾先係野
中速獵贏唔到淫賊 點解
玩冰法真係好正

遇到戰士埋盾個d就

依家任戰同thjis果副tempo戰都少疊盾 玩落應該唔會太難打 以前果啲戰廿幾三十盾先係野

以前控戰開左justicar
冰法可以gg

啱啱打輸咗場奶聖騎 幾耐冇見 畀佢奶咗三張聖療加埋張0費補兩倍血
玩冰法真係好正

我連勝都係因為冰法
中速獵贏唔到淫賊 點解

當自己T7獵咁打 all face佢唔夠你玩
玩冰法真係好正

遇到戰士埋盾個d就

冰法可以gg

啱啱打輸咗場奶聖騎 幾耐冇見 畀佢奶咗三張聖療加埋張0費補兩倍血

其實一般control pally打freeze mage都幾優勢
冇forbidden healing都仲6cost隻棋 光魔 聖療 真銀劍
而家又冇tempo mage 基本上我起手可以直接keep光魔/聖療

法師要贏真係要靠安東尼洗火球
但聖騎仲有得搵eye for an eye
玩冰法真係好正

遇到戰士埋盾個d就

冰法可以gg

其實一般control pally打freeze mage都幾優勢
冇forbidden healing都仲6cost隻棋 光魔 聖療 真銀劍
而家又冇tempo mage 基本上我起手可以直接keep光魔/聖療

啱啱果場就係exactly 咁 係咪巴打你黎
中速獵贏唔到淫賊 點解

同佢鬥快
係佢鋪到成場 5 5前要逼到佢就輸
贏親通常都係T6 最盡T7
T7可能都已經輸
玩冰法真係好正

我連勝都係因為冰法

有得連勝即係未上5 啦
玩冰法真係好正

遇到戰士埋盾個d就

冰法可以gg

啱啱果場就係exactly 咁 係咪巴打你黎

control pal 一張光魔就夠嬴mage
未計314 可以搵到d 聖傳
屌 係咁輸比任賊
個個起手起靚 就算拖到後期都有2張消失
點撚打呀
屌你老母on99 連續3場遇到同一隻海賊戰 輸撚哂
屌 係咁輸比任賊
點撚打呀

任賊放消失已經好大風險 認命啦
基本上只有快打有得贏 t5t6定輸贏
屌 係咁輸比任賊
點撚打呀

任賊放消失已經好大風險 認命啦
基本上只有快打有得贏 t5t6定輸贏

邊夠佢快 佢T5 就解完
仲要幾場都係咁
好撚嬲 就帶2隻蟹 海盜戰屌你老母
https://hsreplay.net/replay/jtWLJWjHgFtbBPxoeAv4vT
屌好撚嬲
對面4張卡包 2張新星 4張龍火 1張伊瑟拉覺醒
比人撚狗咁撚
仲要次次都係滿星先出呢D 撚屌
rk1至5咩生態? 諗緊用魚人聖定中速獵爬

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

我用獵係r6卡住 而家跌到r8

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

有咩deck食到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞