爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
係我問題定點
mid range hunter 永遠打唔贏freeze mage

落食秘密或者留Fiery bat等佢暴風雪射掛自己囉

佢隻223都幾難清 係前7turn扣唔到佢去1血 我通常都係等輸

true secret eater 係手都冇用
d 怪被佢清曬
係我問題定點
mid range hunter 永遠打唔贏freeze mage

識玩嘅冰法 你點會贏到
Miracle rouge 點玩?係咪等拍賣師先出牌?

用船夫嚟做任算啦

前期不停清對手牌 自己儲牌
抽到瑪里狗就潛行等下波爆法
如果手牌順 你都可以6cost就掉拍賣師出去不斷抽牌抽你必要嘅牌 但千奇唔好抽晒啲牌 如果唔係就由奇蹟賊變自殺流賊 我遇過
其實係咪開放嘅所有牌都可以拆晒佢?
新手想問下有冇人用IPAD玩到
我登入唔到
無論用facebook定暴雪AC
禁login冇反應
再唔係就玩完教學就卡左係道門
重裝左幾次都冇用

基本上 除左打快攻
係要等拍賣師
打快攻解場優先
打控制 愈早做大范 優勢愈大

其餘就一邊拜神 一邊玩

我一次過拆哂之前所有退場卡 naxx 個堆
合到2副金deck 有找

金deck
以為呢度無人教新手

如果手牌順 你都可以6cost就掉拍賣師出去不斷抽牌抽你必要嘅牌 但千奇唔好抽晒啲牌 如果唔係就由奇蹟賊變自殺流賊 我遇過

用咩潛
中左第二張廢J

基本上 除左打快攻
係要等拍賣師
打快攻解場優先

其餘就一邊拜神 一邊玩

宜家咁多聖騎

用咩潛

以前有隻牌可以潛自己怪 張野去左開放 依家唔知 唔想用瑪狗咪用211囉

基本上 除左打快攻
係要等拍賣師
打快攻解場優先

其餘就一邊拜神 一邊玩

宜家咁多聖騎

咁佢要玩賊麻 無計嫁喎

金deck

有咩出奇
金卡唔貴

金deck

有咩出奇
金卡唔貴

金smorc

金deck

有咩出奇
金卡唔貴

金deck

有咩出奇
金卡唔貴

咁有咩係貴

金deck

有咩出奇
金卡唔貴

咁有咩係貴

用實體卡去計 好平
每次都係輸運
明明自己冇做錯都係輸
爐石已經唔需要技術 有運就算鳩玩都有得贏

用船夫嚟做任算啦

船夫做任咪仲好,自己刷自己
每次都係輸運
明明自己冇做錯都係輸
爐石已經唔需要技術 有運就算鳩玩都有得贏

一定係啦
新meta arena 好似易玩左
5-6 wins 好似冇以前咁難

個個都贏 咁邊個輸?

即係多左水魚姐

我,啱啱用法師,0-3

arena 依家咩職top tier?

快攻獵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞