爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有無機上傳?

尋日去左rank2 4星
而家rank4 2星

瘋狂top deck, 無牌出,
玩aggro 對面就taunt
玩control 對面就aggro
玩midrange 對面就極手順T5 打爆我30血

我一連連輸就停一停,再玩休閒,先再打過
有幾場就輸解錯牌,有一場甚至輸miss lethal
明明打頭+出怪+上任務武器+火球就贏
自己變左出怪+上甲+上任武

焗鳩人連輸既機制真係好戇鳩
jade德打唔贏任戰
一輸tempo就snow ball到輸

jer德之前睇過啲片玩得好勁喎
張地化乜乜回夠10血同你鬥長命
前期靠成長揮擊同養大隻菜嚟打
我都想回歸jer德系列試下
之前玩巴打副克蘇恩翠輸得好撚慘
想問下巴打們除咗TEMPOSTORM外 可以係邊度睇最新meta

vs hearthstone

想問中速魚人聖落唔落finja好?快攻又落唔落好
仲未了解而家最新meta係點 砌住套中速獵打rank算

砌啦巴打
靠中速獵上到R6
諗緊要唔要條588蛇
間唔中就遇到薩滿瘋狂清場
之後後勁不繼
meta姐係咩意思
玩麥迪文法卡左係r3,做咩突然咁多jade

你見到多jade 只係因為jade 剋鳩你副deck

我玩左成400場 r2 - r5
只係得4,5場德
jade 都係得一次

今日我都遇到jade druid 應該係因為海盜少左
術打獵真係可以即投咁制
meta姐係咩意思

砌啦巴打
靠中速獵上到R6
諗緊要唔要條588蛇
之後後勁不繼

火山爆發
牧師打獵人有瘋狂藥水起手基本上羸左9成
meta姐係咩意思

流行趨勢

禁住黎打

禁住黎打

牧師都係好難搞

禁住黎打

牧師都係好難搞

用過龍牧連贏r9去r6之後連輸返去r8
連贏有兩次都係獵人第3ROUND就投左 都係枝藥水

砌啦巴打
靠中速獵上到R6
諗緊要唔要條588蛇
之後後勁不繼

如果落588即係會有犀牛
見過郭紹安副中速獵改帶科多唔用犀牛
可以完全食晒內戰

食到祖母仲有得輸咩
就算食到鼠黨都死俾你睇
中速獵放唔放隻鍋牛

禁住黎打

牧師都係好難搞

奇蹟牧痴撚線
中速獵放唔放隻鍋牛

我冇放
好似有巴打會放

禁住黎打

牧師都係好難搞

奇蹟牧痴撚線

配新個隻牧傳說
中速獵放唔放隻鍋牛

我冇放
好似有巴打會放

要解場既話落hunter's mark 致死好似好D
中速獵放唔放隻鍋牛

我冇放
好似有巴打會放

要解場既話落hunter's mark 致死好似好D

我都係放呢兩張
印記X1 致射x2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞