爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔敢打 係r13
最後幾日沖唔沖埋上10

沖 你冇蝕底
之前R12-13輪迴左半日
第二日副deck轉左一兩張牌
R12升到R6
有game錢有千4蚊 係咪買哂卡包抽最正路
唔識打arena
https://youtu.be/iG8FeWhbhaY
tom60229 vs yulsic

比賽冰法9成輸 咁多人中意用

輸唔輸就唔知啦 睇抽牌諗下冰唔冰個場真係幾悶 啲精彩位去哂贏前個兩Round

冰法夠隱陣嘛
https://youtu.be/iG8FeWhbhaY
tom60229 vs yulsic

比賽冰法9成輸 咁多人中意用

輸唔輸就唔知啦 睇抽牌諗下冰唔冰個場真係幾悶 啲精彩位去哂贏前個兩Round

冰法夠隱陣嘛

最後果場真係完全體驗到咩叫奇蹟賊同埋system 要你輸,你係沒得贏
終於上左傳
Token shaman carry

用佢上咗rank 5 但冇時間衝legend
依副deck真係幾勁 同咩deck都有得打下
玩左2日魚人聖
完全唔覺係T1 deck

就算順住落都好 好易一野俾人清左個board
後手或者失左tempo 都好難comeback

有冇高手指點下點玩依副deck
玩左2日魚人聖

魚人系列咁快又已經俾meta所食
玩左2日魚人聖

有冇人覺得Hungry crab +2/+2 太勁
太多蟹即刻轉玩其他

係1費太低啫

依家應該係冰法 meta?
開始多人帶食秘密
大家點睇amaz副miracle priest?冇玩開牧但咁啱抽到牧張lyra
大家點睇amaz副miracle priest?冇玩開牧但咁啱抽到牧張lyra

玩miracle priest 除左Lyra 仲要合埋Elise 同 兩張 epic discover

冇塵 不了
季尾試新deck

任務開苞克戰
r5 3連勝中 抗到快攻

又幾好玩啵衰鬼
內戰勝率高
最驚牧師
其他都55或以上
塵又唔洗好多
我自己改左2-3張
玩左2日魚人聖

有冇人覺得Hungry crab +2/+2 太勁
太多蟹即刻轉玩其他

係1費太低啫

依家應該係冰法 meta?
開始多人帶食秘密

食秘密同食魚一樣
都係因為聖

玩miracle priest 除左Lyra 仲要合埋Elise 同 兩張 epic discover

冇塵 不了

真心貴
依個價寧願合元素百搭啲

冇塵 不了

真心貴
依個價寧願合元素百搭啲

元素ok
但上到10開始吃力
終於上左傳

用佢上咗rank 5 但冇時間衝legend
依副deck真係幾勁 同咩deck都有得打下

list

冇塵 不了

真心貴
依個價寧願合元素百搭啲

元素ok
但上到10開始吃力

反而張中立元素傳說感覺上可有可無
點解我同pro player打法差咁遠,點算

要諗下點解人哋pro會咁打
再修正自己打牌嘅思路
利申仲試緊kripp副開飯zoo

要諗下點解人哋pro會咁打
再修正自己打牌嘅思路
利申仲試緊kripp副開飯zoo

唯有睇多d片

玩多啲就自然理解到副牌點玩嫁啦
pro player都要練牌嫁
同埋打法上 每一手都要諗點贏 唔係點樣先唔死
終於上左傳

邊副
個大亂鬥係咪有BUGS?

打左場 一出怪, 全場打, 自己另一隻野因為咁血已經係-1
點知佢即出魔法 血量變1, 隻野由-1 又變番1血 企番係場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞