爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
卡rank6
有咩好推介

快攻魚人deck幾好用
琴日用佢埋上左傳說

係好用 不過太貴 冇麈合

用獵人都唔錯 中速獵夠平瑞正
卡rank6
有咩好推介

快攻魚人deck幾好用
琴日用佢埋上左傳說

係好用 不過太貴 冇麈合

用獵人都唔錯 中速獵夠平瑞正

自膠

巴奈斯
成堆唔識玩既quest rogue 都上到R3
呢套野有幾cancer

有無咁好彩

巴奈斯

成套野有9張唔希望巴奈斯複製到

結論: 夢想牌
呢套野有幾cancer

上個meta新手海盜上傳tim
不過而家有保底爬rank真心易
呢套野有幾cancer

上個meta新手海盜上傳tim
不過而家有保底爬rank真心易

任賊爬到咁高R係要一定手氣 肯定收撚賣左暴雪
亞服 80金任 交換
傳鷹#3654
新版到而家仲未諗好玩咩職好,靠野獸獵同海盜戰上15
利申 香港k神

香港k神
利申 香港k神

hahAA
用麥迪文個副CONTROL MAGE幾好玩

呢副我有玩
利申 香港k神

本身琴日中速獵得13
Deck到做左個好關鍵既調動 今日升到6
之後滿星就連輸
卡rank6
有咩好推介

快攻魚人deck幾好用
琴日用佢埋上左傳說

你上左legend後仲有冇玩魚人聖?
成條legend ladder都針對聖騎 我連續3場俾對面食魚人之後唔敢再玩
有無人有冰法deck?
我抄thijs同kolento個副 贏完又輸輸完又贏
不斷輪迴
卡左R7 150場都上唔到....
狂輸比中速聖魚人聖
再唔係就對面瘋狂top deck..
有無人有冰法deck?
不斷輪迴

亞服就係咁難打
150場都上唔到R5
其實中速魚人聖同任戰都算幾易爬
要考試無咩時間打 淨係食飯搭車打下都爬到R3
有無人有冰法deck?
不斷輪迴

亞服就係咁難打
150場都上唔到R5

卡rank6
有咩好推介

快攻魚人deck幾好用
琴日用佢埋上左傳說

你上左legend後仲有冇玩魚人聖?
成條legend ladder都針對聖騎 我連續3場俾對面食魚人之後唔敢再玩

有見過2,3次有人帶食魚人 隻蟹
完場我等陣先開 驚又見返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞