爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
R8用咩deck上r5好

token德
鳩食現環境大部份deck

姐係快攻德?5太識個d deck名..
有冇牌組參考下

5你老母

cthun jade druid,食哂中速

又賣廣告
冇根好難用呀,地化同翠德夾好多
我用翠德勝率仲高過用c春翠德

認真:要用arena思路玩,同埋唔好點轉副deck

wilson96#3788 show俾你睇點玩
快攻魚人聖卡rk4唔知落唔落奉獻同6/3/7好

637一定落 呢層冇懸念
奉獻我覺得快攻唔落好過落
因為奉獻係賺value但冇乜tempo既牌

但其實落左就變中速啦喎

聖騎黎講 所有快攻都係會落弗丁

快攻唔係同你講一定要落低費先叫快攻嫁
快攻魚人聖卡rk4唔知落唔落奉獻同6/3/7好

637一定落 呢層冇懸念
奉獻我覺得快攻唔落好過落
因為奉獻係賺value但冇乜tempo既牌

但其實落左就變中速啦喎

聖騎黎講 所有快攻都係會落弗丁

快攻唔係同你講一定要落低費先叫快攻嫁

快攻就唔會上t 7 8 9咩
R8用咩deck上r5好

token德
鳩食現環境大部份deck

姐係快攻德?5太識個d deck名..
有冇牌組參考下

5你老母

cthun jade druid,食哂中速

又賣廣告
冇根好難用呀,地化同翠德夾好多
我用翠德勝率仲高過用c春翠德

認真:要用arena思路玩,同埋唔好點轉副deck

wilson96#3788 show俾你睇點玩

夜啲加
我跌到無撚曬星
就可以瘋狂rng 人地了

三卡包

三包都係偷佢
佢2隻elise
但d 包沉曬底

我總共開左4包

最後大家fatigue
好彩計定15血可以扣3次fatigue 牌
(扣5, 扣6, 扣7, 減返3次hero power 補血)
18血都照補40
跟住佢真係一野出紅龍

最後3包elise鮑鋪場就嬴了(fatigue)
有冇巴打同我一樣
中速獵副deck得一張call of the wild
之後成日起手抽到/頭幾rd抽到
有冇巴打同我一樣

唔好放3幻神啦 太後啦
有冇巴打同我一樣

有咩問題
落得就會抽中嫁啦
上rank5用咩deck最簡單?
上rank5用咩deck最簡單?

海盜戰
有冇巴打同我一樣

有咩問題
落得就會抽中嫁啦

得一張成日起手抽到好奇怪
概率咁低
有冇巴打同我一樣

有咩問題
落得就會抽中嫁啦

概率咁低

我就一早習慣左
有冇巴打同我一樣

有咩問題
落得就會抽中嫁啦

概率咁低

我就一早習慣左

先手三張換走一張 , 都可以入返全副牌唯一一張 就係你換走果張落你手 你就知啲概率係多餘既
岩岩合左副 中速聖
前期魚人又快
中後期又有老佛爺
仲有好多buff牌
真係接近完美既牌

rank 12 撞到個legend嘅
屌你睇吓佢把武器
有冇巴打同我一樣

有咩問題
落得就會抽中嫁啦

概率咁低

我就一早習慣左

先手三張換走一張 , 都可以入返全副牌唯一一張 就係你換走果張落你手 你就知啲概率係多餘既

起手換走 換走個張唔會返黎啦

而且機率只係講緊大細姐
到最尾都係運氣問題
arena 隻隱形 2/2 poisonous 真係賤到賴屎
岩岩玩tempo mage岩岩出左隻神yogg
對面jade druid 有56789 jade+雙效legendary +拍賣
隻yogg 一野幫我清淨一隻jade
仲要出左張下個spell 用血唔用mana 俾我用pyro 打面
原本輸撚硬 (用coldlight 燒左佢兩張+8armiur 都唔夠抽 )

對面應該估唔到

一個6連勝 終於都俾我上到rank 5 喇

依家亞服eu服都係rank 5
難得4連勝

我都係5連勝上R5

對面應該估唔到

仆街 頭洗個場冰法對冰法 我就係咁輸左比對面

我都係5連勝上R5

咁究竟係4定5連勝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞