爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實任務戰
點樣贏冰法
係咪入去就投得降
廢時曬時間

我帶shield block armorsmith 好好打wor
好多甲,同佢慢慢啓

你堆到盾佢輸硬
rk1至5咩生態? 諗緊用魚人聖定中速獵爬

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

R6卡住左 輸比勁多聖 (魚人)

但魚人聖又比任賊食
依家d 任賊落2張未日

相生相剋
照用中速獵強行升R5

其實係咪我有問題 r6狂輸到落r8

一個字 運
合左副平嘅silence priest
好撚好玩
新手想問一問 d錢抽卡好定用黎開圖好?
rk1至5咩生態? 諗緊用魚人聖定中速獵爬

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

但魚人聖又比任賊食
依家d 任賊落2張未日

相生相剋
照用中速獵強行升R5

唔一定 我之前R6-R7不斷輪迴
我升上去R5係由R7尾二粒星一波五連勝
任賊 海盜賊x2 任戰X1 避開曬魚人聖
好彩蟹仔最後食左戰士隻海盜

輪迴左成個星期

R6開始一車車聖
有deck食佢就上到

但魚人聖又比任賊食
依家d 任賊落2張未日

相生相剋
照用中速獵強行升R5

輪迴左成個星期

我最勁都係上到 rk1
好想上傳

岩岩中速獵換完牌2蟹諗住冇死啦
點知對面任戰換走任
都算啦仲要連續2次岩岩死完小角恐龍即刻抽返隻大恐龍
第2場比奶騎奶撚死左
第3場天糊秘密獵 T5比佢打剩8血
之後仲要連輸

屌我連贏滿星呀 又比system焗我輸返落去
其實任務戰
點樣贏冰法
係咪入去就投得降
廢時曬時間

我帶shield block armorsmith 好好打wor
好多甲,同佢慢慢啓

你堆到盾佢輸硬

基本上打冰法未輸過
由頭上甲上到尾
唔打佢都要上甲
基本上玩係避免扣血同上甲
完全冇需要打佢

但魚人聖又比任賊食
依家d 任賊落2張未日

相生相剋
照用中速獵強行升R5

輪迴左成個星期

我最勁都係上到 rk1
好想上傳

岩岩中速獵換完牌2蟹諗住冇死啦
點知對面任戰換走任
都算啦仲要連續2次岩岩死完小角恐龍即刻抽返隻大恐龍
第2場比奶騎奶撚死左
第3場天糊秘密獵 T5比佢打剩8血
之後仲要連輸

屌我連贏滿星呀 又比system焗我輸返落去

成日架啦
起手有蟹仔 對面係任戰
起手冇蟹仔 對面海盜戰
10場得兩場可以幫到手
就係我升R5個次
kripp版zoo術
參考Amaz副Lyra Priest改
隻蟹真係好勁幫我贏咗好多場
但係打人魚聖起手唔順就比佢SM應該點改好,試過落Dragonfire未到turn 6已經就死
其實好似得術收咗皮
今個meta幾百花齊放

屌,爐石post又有爐石廣告
其實好似得術收咗皮
今個meta幾百花齊放

丹爺
但係打人魚聖起手唔順就比佢SM應該點改好,試過落Dragonfire未到turn 6已經就死

amaz d deck 係fun deck 黎

自從牧師上幾版收晒皮
amaz都已經係娛樂節目黎

amaz d deck 係fun deck 黎

自從牧師上幾版收晒皮
amaz都已經係娛樂節目黎

牧師玩咁耐有無上過tier1?
我玩咁耐,牧師頂多係龍牧上到tier 2 頭,其餘時間都係tier 3-4

野就唔係咁講啦
兩年前(好似係) 牧師係重有得玩嫁 而amaz就係專玩牧師 亦都算係玩牧師玩到出名
當年睇佢火占燒全場 真係幾燒腦
牧師死左之後 佢個台都死左一半
又連輸 場場都比人針殺
睇黎我已經黑到點打都輸既地步
一場兩都可以話輸運 但場場都係咁真係太過份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞