爐石戰記討論區#7 全世界都係cancer deck

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
點解話以後冇新副本

因為副本無錢賺
爬文見到個非洲彭定康屌哂鬼係咁係度賴呢樣賴果樣 輸就輸啦 下下都有得怪衰哂運 咁唔好彩咪咪柒玩囉 隻game明針對你啦咁黑仔

佢幾搞笑下
有一刻諗過要block佢
點解話以後冇新副本

因為副本無錢賺

好撚狗
爬文見到個非洲彭定康屌哂鬼係咁係度賴呢樣賴果樣 輸就輸啦 下下都有得怪衰哂運 咁唔好彩咪咪柒玩囉 隻game明針對你啦咁黑仔

佢幾搞笑下
有一刻諗過要block佢

粉字
隻game 真係太多人牌池深
Rank 20都幾張傳說
巴打話實力多過運氣
但好多人忽略無論講實力定運氣
都先要有牌

Rk20唔代表係新手

呢隻GAME RNG>實力
29張法術+一張YOGG就得

然後yogg自殺

其實每季有一副T1既DECK 2000塵就玩到
真係算唔錯架啦
入場門檻都唔算好高
話CARD GAME屈課金係咪未玩過實體卡個D
事實就係屈課金 而爐石對比實體卡個價錢已經係好易FULL SET
而FULL SET咪又係大把人唔識玩
只不過爐石係本身CARD GAME既牌序RNG再加佢自己整既單卡RNG
其實我一直都好想問 我哋打法師嘅時候法師基本上九成都有張紅龍 咁好多時前期就會有兩個抉擇 由於我玩開任務戰。以我嘅抉擇就會係選擇盡量出城牆頂佢啲小怪係咁打。利申 我係試過非常多次 係兩個抉擇入邊揀一個都係死 第一個抉擇 就係知道佢紅龍硬 索性前邊盡量等佢出小怪 差唔多出左三四隻 我嘅血量有去到 15至20左右。然後一鑊過清晒佢啲小怪。再慢慢築起城牆 如果咁樣做。結果對方點樣做大家都估到 我係當自己快攻 直接將火球冰球打晒落我度 完場

第二個抉擇就係我近排玩得最多覺得勝利會高少少機 就係狂起城牆。快快變炎魔 結果大家係點都估到。就係當我搭左成十幾盔甲 +30血。對個時候放紅龍 然後就冰相 最後就係輸

大家仲有乜嘢好對策 如果針對性嘅卡牌例如食人哋嘅秘密我覺得唔係考慮嘅因素
大家會點樣打好

我覺得你唔好期望可以變炎魔殺死法師

最好係咁不停疊甲,等對面用法術解你d怪

疊左15-20甲啦

咁應該上風wor
最後輸乜?

今日冰法打任戰 準時紅龍+安東尼刷左幾張火球 本來都夠傷,點知條友帶左護甲鍛造師,食屍鬼+旋風斬兩turn刷左成廿幾甲出黎 即刻企左係到

點會, 我試過啦 前期留手 留細費 等紅龍噴再落曬黎疊甲呀麻
最後係
比對面用技清怪 縕石殺我既醬 然後炎爆殺8血飛龍 再小怪撞死我
其實我一直都好想問 我哋打法師嘅時候法師基本上九成都有張紅龍 咁好多時前期就會有兩個抉擇 由於我玩開任務戰。以我嘅抉擇就會係選擇盡量出城牆頂佢啲小怪係咁打。利申 我係試過非常多次 係兩個抉擇入邊揀一個都係死 第一個抉擇 就係知道佢紅龍硬 索性前邊盡量等佢出小怪 差唔多出左三四隻 我嘅血量有去到 15至20左右。然後一鑊過清晒佢啲小怪。再慢慢築起城牆 如果咁樣做。結果對方點樣做大家都估到 我係當自己快攻 直接將火球冰球打晒落我度 完場

第二個抉擇就係我近排玩得最多覺得勝利會高少少機 就係狂起城牆。快快變炎魔 結果大家係點都估到。就係當我搭左成十幾盔甲 +30血。對個時候放紅龍 然後就冰相 最後就係輸

大家仲有乜嘢好對策 如果針對性嘅卡牌例如食人哋嘅秘密我覺得唔係考慮嘅因素
大家會點樣打好

我覺得你唔好期望可以變炎魔殺死法師

最好係咁不停疊甲,等對面用法術解你d怪

疊左15-20甲啦

咁應該上風wor
最後輸乜?

今日冰法打任戰 準時紅龍+安東尼刷左幾張火球 本來都夠傷,點知條友帶左護甲鍛造師,食屍鬼+旋風斬兩turn刷左成廿幾甲出黎 即刻企左係到

你唔清佢怪姐
點解話以後冇新副本

因為副本無錢賺

好撚狗

即係個夜夜卡拉贊之後唔會再出
仲想買呢個玩下
話CARD GAME屈課金係咪未玩過實體卡個D
事實就係屈課金 而爐石對比實體卡個價錢已經係好易FULL SET
而FULL SET咪又係大把人唔識玩
只不過爐石係本身CARD GAME既牌序RNG再加佢自己整既單卡RNG

其實佢一開波可以換卡-->隨機因素較低已經好過其他卡驚
新手岩岩玩
唔太識用淫賊
奇蹟賊派奇同薩瑞爾係咪必須
砌完套中速魚人聖又心思思想玩奇蹟賊
點解無人討論沉默奇蹟牧 都幾op呀
有冇巴打有試過麥迪文控制術
效果點,想合嚟試下

好勁

都想合

派奇係後者唔一定
因為而家係會放花
點解無人討論沉默奇蹟牧 都幾op呀

前面有討論過
其實都幾唔穩定
諗緊整副魚人聖
淫賊好難玩

派奇係後者唔一定
因為而家係會放花

派奇係for what,始終諗唔明
我知可以濾牌係好勁,但淨係得一張唬爛海盜拉到
對奇蹟賊真係咁重要咩
請巴打們不吝指教

派奇係後者唔一定
因為而家係會放花

對奇蹟賊真係咁重要咩
請巴打們不吝指教

turn1拉到patches打快攻勝率提升1%

派奇係後者唔一定
因為而家係會放花

對奇蹟賊真係咁重要咩
請巴打們不吝指教

turn1拉到patches打快攻勝率提升1%

傳說嚟㗎,冇塵啦屌
隻game 真係太多人牌池深
Rank 20都幾張傳說
巴打話實力多過運氣
但好多人忽略無論講實力定運氣
都先要有牌

Rk20唔代表係新手

呢隻GAME RNG>實力
29張法術+一張YOGG就得

然後yogg自殺

其實每季有一副T1既DECK 2000塵就玩到
真係算唔錯架啦
入場門檻都唔算好高

你講緊海盜戰?

派奇係後者唔一定
因為而家係會放花

對奇蹟賊真係咁重要咩
請巴打們不吝指教

冷血
又要由頭爬過lu
rank 20 都有好多傳說 齊deck
爐石真係賺到笑
又要由頭爬過lu
rank 20 都有好多傳說 齊deck
爐石真係賺到笑

不嬲都係
今次改版玩休閒都有好多快攻添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞