一人幾個overrated同underrated嘅Netflix劇

577 回覆
31 Like 4 Dislike
better call saul
breaking bad
Money Heist我覺得最on9既係
爭執->舉槍指住人個頭->對方死狗/有人勸交->放番低支槍
然後每集都重覆1-2次
你唔悶我都悶啦
睇season1頭幾集已經知舉槍之後一定唔會開槍
咁你舉黎托柒咩
Kristen Bell配Anna 呀
money heist 睇咗頭幾集就棄咗
冇錯,永遠都有個男角聽到聲衝入嚟然後兩枝槍指哂全世界大喊tranquilo!
我覺得Better call saul 頭3季睇佢玩啲法律野+同大佬段關係仲正過4、5季
大力推薦castle rock 開頭好似好悶 之後簡直係神作 尤其是第二季個女主角好好戲
岩架喇,慢慢睇多十次八次套Money Heist ,呢啲岩你
IT crowd
好撚好笑
但呢度少人討論
多數都係睇Brooklyn 99 / HIMYM
由大結局到而家

網上都發現大量搵bug嘅人
然後發現係自己睇漏
嘅例子

每一個case都進一步證明到DARK有幾咁神

唔只神在入面嘅劇情

最神在細節之中
(仲有character development)
我有睇架
第二季真係麻麻

第三季風格唔同晒又離晒題

但當獨立故事咁睇都唔錯
Netflix x Marvel得Daredevil同Punisher掂
就算劇情一般都仲有打鬥補數
Punisher捉Jigsaw個頭磨碎玻璃
點解無Narcos
OP最正係佢
玩時空玩到咁都叫無突破,巴打平時睇開咩科幻劇,想學下野
噢我見到中文版咋
兩套我都有睇 不過係睇到daredevil 有季出左punisher之後先開始追
Lm
Underrated: Orange is the new black
呢套IMDb ranking 都好高架!
睇完之後買股每次trading 都ff自己係axe
依套幾好笑喎
唔明點解咁多人話紙房子好睇
我覺得係節奏太慢
依套膠得嚟好睇
Sex education 第二季真係垃圾到仆街第一集都叫用sex therapy 帶出message,第二集係度睇個男主角集集發脾氣,女主角唔知做乜9,個gay fd三角戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞