一人幾個overrated同underrated嘅Netflix劇

577 回覆
31 Like 4 Dislike
好好睇!!totally underrated !!
lm
第一季有曬成個陰謀論好睇到爆!!!

(homeland +house of cards嘅完美結合)

突然第二季打後洩咗成道氣,老婆都死埋咁好似好驚人。但最後居然雷聲大雨點小,仲要冇咗Maggie Q!
聽你咁講完我更加唔敢睇
其實佢第一季大部分時間都唔係查案,而係同啲罪犯(現實中真有其人)傾計,了解佢地啲心路歷程,可能冇其他查案劇咁刺激,但個人認為劇本完整同實在好多
Narcos好紅喎(至少喺連登入面)
唔算underrate 啦
underrated:The OA

樓上完全唔見有人講,呢套野神祕學中具有美學,極高水平作
淨係 一開始講依個,就知係好野黎,特別係睇穿越劇既fans

頭兩季好睇
但之後開始冇新意
bojack
真, 我開左post都係得幾頁
鐘意旅行既應該會加分,依家開拍第二季
係悶左少少既又真係
邊度有黑妹?Nairobi?
Tiger king比連登仔吹到大一大,又話好癲呀盛,睇到一半已經覺得好悶冇睇
因為佢好睇係後邊
係 但係都好值得睇埋落去 可以飛住黎睇 個結尾真係好好
愛x死x機械人

唔算多人睇過 ,好撚高質
我睇Mindhunter 悶到訓著,每次睇唔夠一集就要轉戲睇
睇之前已經知個結局,但中間真係拍到好忙,好唔引人入勝
我有睇哂 但係冇乜驚喜
Overrated: You
除咗男主角靚仔之外都無嘢值得睇
Overrated:
Tiger king 根本疫情先多人睇 個個都話好癲但唔覺
Sex education 好普通

Underrated:
The keepers 紀錄片嚟講絕對癲過tiger king 雖然題材唔同
Central Park Five
Tiger king比連登仔吹到大一大,又話好癲呀盛,睇到一半已經覺得好悶冇睇
因為佢好睇係後邊
睇之前已經知個結局,但中間真係拍到好悶,好唔引人入勝
完咗喇?
Sex edu第二季真係唔知做乜
happy ending, 唔使擔心,depress嘅睇完反而唔depress
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞