一人幾個overrated同underrated嘅Netflix劇

577 回覆
31 Like 4 Dislike
Breaking Bad點解咁好睇?就係因為佢唔同一般美劇,佢愈後愈精彩,BCS同理,同埋後面少啲文戲應該冇咁悶
被收山
好睇?係咪同the end of the fucking world差唔多?
聽講係第三、四集先開始好睇
We bare bears
我覺得好睇,有啲似香港嘅情況
冇晒消息 好掛住佢個鄉下佬accent
冇the end of the fucking world 禁 depressing,但都好正,一集10幾分鐘好快睇晒劇情唔拖,可以睇吓
Just pretend you're happy, and eventually you'll forget you're pretending
better call Saul
睇到燥燥地,d人做d野好反智
G持
衰#metoo呀
而家痴左線

你係佢啲fd
可能對神秘學 new age野有興趣嘅 先會中意睇
我推薦俾人睇 好多都話唔好睇

結果真係睇到喊
係咪Netflix自製就唔知了
我覺得成套太作狀同扮indie
但呢度捧到上天
我果時都係夾硬睇晒s1
S2完全冇與趣
推介
重返初遇之夜
鬼佬版求婚大作展
個女主角係alexandra daddario
另外有套巴西新喪屍片幾好睇

唔好睇好多喎,數唔晒
但估唔到有巴打話breaking bad 一般
我自己覺得breaking bad 神作嚟
好定差?咩嚟?
[img]https://na.cx/i/RLvqoBf.jpg[/img]

卡通片 講三隻熊 幾搞笑
絲打應該鐘意
遲啲有電影版
Underrated
The Politician
呢套野好似有啲冷門 唔多人討論
但佢係用黑色幽默去講政治
Overrated一定係birdbox
Bojack Horseman可以睇哂第一季再睇下點

13 reasons why唔係爛尾咩?

The keepers同evil genius介紹下?冇聽過

Rick and Morty 由頭癲到落尾,都唔算係越嚟越癲
不能認同更多
唔係為左睇wentworth miller真係睇都唔想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞