[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下個叉電器有冇得另外散買?
漏左個叉電器係公司。 所以諗住買多個可以1個放屋企1個放公司就唔驚漏。

地盤佬真係會玩上癮
每日一叫春:職安真係好好玩☺

用圖案去溝通出黎既team work

想問下如果係日森買download版孖車8
係咪買完等到28號就會俾個code你去eshop download

早一日俾CODE你, 但ESHOP正日先有得DOWN

請問佢用咩方法俾code你架?
email?
係咪買完等到28號就會俾個code你去eshop download

email?

漏左個叉電器係公司。 所以諗住買多個可以1個放屋企1個放公司就唔驚漏。

個joycon叉又型仔喎
用dock玩 部機真係變灣?

好似未試過玩足全日

我用macbook charger ok wor

email?

郵寄過黎?
隻俄仔真係靠demo玩下vs夠做

Demo有冇話得幾多日玩?
隻俄仔真係靠demo玩下vs夠做

Demo有冇話得幾多日玩?

無限
地盤佬真係會玩上癮

又唔復活節出,我依家要一人兩個制咁玩
Loiter要唔要再一齊hehe睇gotg2

除非你好多對joycon,如果唔係正常機叉都夠用

除非你好多對joycon,如果唔係正常機叉都夠用

我有兩對 不過真係好少無電
想去188出機,係咪要食兩隻game?
綠帽達就一定買,但仲有隻唔知買咩game 好

1game 1配都得?

唔該巴打

想問下延長線係咪最好買埋?
隻職安有無中/英文版?
想去188出機,係咪要食兩隻game?
綠帽達就一定買,但仲有隻唔知買咩game 好

1game 1配都得?

唔該巴打

想問下延長線係咪最好買埋?

可以買只係機

本身跟果個叉電好似係5V1.5A/15V2.6A
但我果個V20 charger 先至5V1.8A/9V1.8A. 但慢極叉左3個幾鐘應該點都有D反應掛? 但我部機仲係左上角紅色1格仔冇變過. 又開唔到機, 抆開條線唔叉住開機佢出左1下 nintendo logo 就變返呢個紅色電池icon 係左上角跟住就熄左

唔好撈亂 USB-PD 同 QC 3.0
QC 3.0 可以完全當佢冇到,但係唔建議用任何 USB Type-C QC 3.0 嘅叉電器,因為 QC 3.0 違反咗 USB Type-C 規格,某啲情況下可能會燒機

只佢老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞