[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
好彩WIIU冇買MK8

好玩喎 淨係mk8同smash bros都值買wiiu
其實黎緊總有game會移植當大作

我部WiiU上年先買Game都未出齊就話有Switch

WiiU都唔算貴
paper mario, yoshi, xenoblade X 呢啲都可以買返黎玩
(除非switch 又port )

paper mario deluxe
yoshi woolly world deluxe
xenoblade x deluxe

講真XENO X我買返黎開黎聽歌睇景多過真係玩隻GAME
成個環境好撚舒服
大亂鬥睇下佢點搞先
唔好又REMASTER就OK
但又想佢出返今集所有角色連DLC

除左垃圾NLA

commercial area 果到勁似ps2 game

境唔係問題,個bgm難頂呀

WiiU都唔算貴
paper mario, yoshi, xenoblade X 呢啲都可以買返黎玩

成個環境好撚舒服
大亂鬥睇下佢點搞先

除左垃圾NLA

1 2 3 4
好彩WIIU冇買MK8

好玩喎 淨係mk8同smash bros都值買wiiu
其實黎緊總有game會移植當大作

WiiU都唔算貴

成個環境好撚舒服
大亂鬥睇下佢點搞先

除左垃圾NLA

屌你有聲

成個環境好撚舒服
大亂鬥睇下佢點搞先

除左垃圾NLA

屌你有聲

Uncontrollable

成個環境好撚舒服
大亂鬥睇下佢點搞先

除左垃圾NLA

屌你有聲

飛天歌: dun worry about the future it alright

除左垃圾NLA

屌你有聲

飛天歌: dun worry about the future it alright

依兩首正

屌你有聲

依兩首正

有無睇新一季巨人
都係佢個studio 出品

屌你有聲

依兩首正

有無睇新一季巨人

我知呀

屌你有聲

依兩首正

有無睇新一季巨人

我知呀

係正 不過我想聽番ace 同光田康典 多啲
有無人買佐美版俄羅斯
有無人知可唔可以同日版連機
有無人買佐美版俄羅斯

都未出
有無人買佐美版俄羅斯

都未出

偷跑佐好多日

屌你有聲

依兩首正

有無睇新一季巨人

我知呀

係正 不過我想聽番ace 同光田康典 多啲

各有風格
等下xb2
有無人買佐美版俄羅斯

都未出

偷跑佐好多日

狗衝買先
有無人買佐美版俄羅斯

都未出

偷跑佐好多日

狗衝買先

等你報告
職安健好好玩,上咗癮

應該點購買?

有無人買佐美版俄羅斯

都未出

偷跑佐好多日

狗衝買先

等你報告

希望唔會lag 機
得閒上網砌幾鋪
職安健好好玩,上咗癮

應該點購買?

download 左demo
條友啲骨頭好似咁脆咁
有無人買佐美版俄羅斯

都未出

偷跑佐好多日

狗衝買先

等你報告

希望唔會lag 機
得閒上網砌幾鋪

我得日版, 唔知上網打唔打到
同埋想知面連 日版同美版 可唔可以連到機
等巴打報告
職安健好好玩,上咗癮

應該點購買?

條友啲骨頭好似咁脆咁

唔係好似,佢直頭係豆腐渣
職安健好好玩,上咗癮

應該點購買?

條友啲骨頭好似咁脆咁

慣左玩donkey kong, mario 幾千米跌落去都唔死
https://www.youtube.com/watch?v=BilKgfIFU70
Splatoon 2 ANALYSIS - Salmon Run Reveal (Secrets & Hidden Details)
職安健好好玩,上咗癮

應該點購買?

條友啲骨頭好似咁脆咁

慣左玩donkey kong, mario 幾千米跌落去都唔死

落斜路跳一跳都會死
https://www.youtube.com/watch?v=BilKgfIFU70
Splatoon 2 ANALYSIS - Salmon Run Reveal (Secrets & Hidden Details)

gamexplain 雖然好心機, 詳細
但佢隻隻任記都好似奉旨大讚咁
啲review 只要係任記出, 就肯定得liked 同liked a lot
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞