[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

咁都好d 孖車買download版算

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

佢意思係amazon 有實體買
就算係特快ship都唔貴過digital

我仲訂多兩個軑盤同人鍊車
我估香港配件都會炒....

特快要成$450,都仲要等多2-4日,咁老實不如eshop好過,我見而家都仲冇鋪頭收訂,出去揾仲平喎

仲鋪頭仲訂
eshop啦
咪益班狗, 1$都唔撚比佢地賺
屌佢地老母行貨走後門炒返大陸

孖車唔係會偷跑咩

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

特快要成$450,都仲要等多2-4日,咁老實不如eshop好過,我見而家都仲冇鋪頭收訂,出去揾仲平喎

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

仲鋪頭仲訂
eshop啦

正常應該走水返大陸先合理

狗鋪
不了

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

agger, 留守WiiU

你確正你到時買到實體

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

訂左
貪新忘舊 一齊玩battle mode ok?
你至愛

你確正你到時買到實體

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

訂左
你至愛

禾挽TA MODE, 不了

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

訂左
你至愛

我想下下跳都可以マンメンミ

仲鋪頭仲訂
eshop啦

孖車唔係會偷跑咩

貪幾日做乜鳩
都玩左2年啦

訂左
你至愛

我想下下跳都可以マンメンミ

有冇得連玩
遲下睇下有無人搞連登MK8 community
遲下睇下有無人搞連登MK8D community

Karen

留名睇車神rainbow炒鳩我地
想問下如果係日森買download版孖車8
係咪買完等到28號就會俾個code你去eshop download
係咪買完等到28號就會俾個code你去eshop download

早一日俾CODE你, 但ESHOP正日先有得DOWN

留名睇車神rainbow炒鳩我地

Big blue 同wario雪山好玩啲
隻俄仔真係靠demo玩下vs夠做
Eshop見到孖車6458yen係咪未計稅?

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅
eShop 啲價錢應該全部稅込

咁都好d 孖車買download版算

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

唔想成日入卡換卡
隻俄仔真係靠demo玩下vs夠做

Sega
想去188出機,係咪要食兩隻game?
綠帽達就一定買,但仲有隻唔知買咩game 好
想去188出機,係咪要食兩隻game?
綠帽達就一定買,但仲有隻唔知買咩game 好

1game 1配都得?
換帶煩到仆街
就算貴一半都買dl版
換帶煩到仆街
就算貴一半都買dl版

有啲game買帶 係因為玩完可以放
孖車呢d唔撚放架啦 直接買下載版
換帶煩到仆街
就算貴一半都買dl版

有啲game買帶 係因為玩完可以放
孖車呢d唔撚放架啦 直接買下載版

呢度好多儲野撚

早一日俾CODE你, 但ESHOP正日先有得DOWN

話說我訂左 amazon唔send番封email比我既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞