[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
初步解決
之後真係買機再算

即刻出PRO啦
高達出嗰陣先出隨時又炒

果個位未屬於我
等我哥搬左先

Gvg 機又唔齊 又冇得雙打

已經有兩部機雙打

借黎過手癮

出左到時上黎玩下

留名

即刻出PRO啦
高達出嗰陣先出隨時又炒

果個位未屬於我
等我哥搬左先

Gvg 機又唔齊 又冇得雙打

已經有兩部機雙打

借黎過手癮

出左到時上黎玩下

留名

打孖車先
職安 eshop 定 買帶好
部機用dock充滿100%之後拎返出黎熄機,
一個鐘頭左右再開機顯示得返70%,
唔知係電量顯示問題定真係壞電
有無巴絲一樣情況?

老實講我無試過
你肯定係sleep mode 緊嘅話
咪試多一次, 一個鍾30% 似係玩緊個電量

唔係sleep mode,係充滿電之後shut down部機再開就跌左30%。連續幾次都係咁,所以先覺得奇怪問下有無人都有咁既情況。
有無巴絲一樣情況?

老實講我無試過

我都未試過

多謝兩位巴打既回覆,咁即係好大機會係我部機既問題,咁我都係去紅磡走一轉了
有無巴絲一樣情況?

老實講我無試過

我都未試過

多謝兩位巴打既回覆,咁即係好大機會係我部機既問題,咁我都係去紅磡走一轉了

唔好滿電 power off 咪冇嘢

形住會爆
有冇巴打淘過4座充電器,2對joycon充電好唔方便
唔知係咪有BUG
用手提MODE按一下電源熄MON
再狂按D按鍵,佢會著MON

因為咁,放袋成日係套入面開左自己玩緊
拎出黎無晒電左熱到傻

home制同電源制之外都開唔到
唔知係咪有BUG

拎出黎無晒電左熱到傻

你個套癈
唔知係咪有BUG

拎出黎無晒電左熱到傻

試過一次
熱到爆咁制. 個風扇勁大聲

應該係hang 左
唔知係咪有BUG

拎出黎無晒電左熱到傻

要長按home入sleep
試左幾次唔係次次開到
應該真係BUG黎

個套廢,但係有老任認證
又軟套按到制我遇左,但因為BUG搞到咁真係好膠

仲要唔係得我一個試過,垃圾OS

我都試過
佢自己unlock咗長著home screen發熱
https://www.youtube.com/watch?v=NDTNNjWbYoo
Mario Kart 8 Deluxe: Switch vs 3DS/Wii U - The Ultimate Handheld Mario Kart
有唔同咩
應該係得撳 home 同埋 power 掣先會 wake up 喎
撳其他嘢都未試過 wake 到
https://www.youtube.com/watch?v=NDTNNjWbYoo
Mario Kart 8 Deluxe: Switch vs 3DS/Wii U - The Ultimate Handheld Mario Kart
有唔同咩

240p 仲要起晒角
我想問下邊到有單邊joy con買
孖車有冇偷跑
孖車有冇偷跑

歐版偷左

賣唔賣俾你就另一回事
孖車有冇偷跑

歐版偷左

賣唔賣俾你就另一回事

等睇人拎住個joycon對住wiiu 影張相fake人
應該係得撳 home 同埋 power 掣先會 wake up 喎
撳其他嘢都未試過 wake 到

長按HOME再撳SLEEP MODE無分別

我懷疑係HOME鍵問題,佢突出黎好易按到
DOCK MODE HOME鍵離開SLEEP MODE我都明
HANDHELD MODE點解要咁設定
有無得關左按到HOME會著MON

我用 HORI 套佢個内部根本完全冇可能撳到個 home 掣架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞