[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
馬車係用joystick 去郁定係要用體感去玩

你全身都要郁,joycon會感應到你身體有無動作
你如果懶懶閒,就唔慌快
9up

你全身都要郁,joycon會感應到你身體有無動作
你如果懶懶閒,就唔慌快
9up

2樣都得
好似Wii咁
咁多位巴打
有冇方法將switch駁去手提電腦個mon ?

capture card
仲貴過你買個Moon

仲有 input lag

咁多位巴打

仲貴過你買個Moon

貴過個MOON嗰D已經好低啦

點都低唔過直接駁 moon

for串流?
我寧願等老任出,我就唔信左joycon粒掣遲啲會唔開放stream呢個功能

個wifi咁廢

https://www.youtube.com/watch?v=5kcdRBHM7kM
2千萬views

任豚一地都係
話時話港任d marketing 同pr好撚垃圾!
例如Facebook 得接近30000個like,人地PS都24萬喇。
我讀PR架,請我喇

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170425/20000840
有冇巴打同佢買過野?
幾年前同佢買部PSPGO
態度真係麻麻,D野又唔平
例如Facebook 得接近30000個like,人地PS都24萬喇。
我讀PR架,請我喇

識唔識日文

我讀PR架,請我喇

識唔識日文

下⋯乜有港任fb架

人地用微博喎
咁多位巴打

仲貴過你買個Moon

開完都係轉返機果邊玩由得佢自己直播
用CAPTURE CARD個SOFTWARE打機會痴線
咁多位巴打

仲貴過你買個Moon

不嬲都唔會望CAP果邊個MON架啦 DELAY到嘔
咁多位巴打

仲貴過你買個Moon

不嬲都唔會望CAP果邊個MON架啦 DELAY到嘔

睇下cap黎係做咩
直播的話唔lag得

CAP出黎條片唔LAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞