[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

仲有 input lag

開完都係轉返機果邊玩由得佢自己直播
用CAPTURE CARD個SOFTWARE打機會痴線

不嬲都唔會望CAP果邊個MON架啦 DELAY到嘔

睇下cap黎係做咩
直播的話唔lag得

CAP出黎條片唔LAG

平時有做開PS4直播,用過兩隻CAPTURE盒,AVER果隻GC 550 DELAY少好多,不過都成千蚊

我想問
加自己把聲係咪插電腦定ps4?

咪插電腦就可以喇~~
話時話港任d marketing 同pr好撚垃圾!
例如Facebook 得接近30000個like,人地PS都24萬喇。
我讀PR架,請我喇

識唔識日文

我讀drama架
例如Facebook 得接近30000個like,人地PS都24萬喇。
我讀PR架,請我喇

識唔識日文

我讀drama架

人地SONY三廠扮自己GAME成出埋D打J POST又識去達哥POST搶光環咪吸到LIKE囉
老任整個PKM都比你地屌到仆街有撚人LIKE咩
我讀PR架,請我喇

識唔識日文

我讀drama架

比d掌聲
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20170425/20000840
有冇巴打同佢買過野?
幾年前同佢買部PSPGO
態度真係麻麻,D野又唔平

過街老鼠

去信和笑9佢

唔講唔覺, 同某間有賣玩具0既有啲似樣 SOSAD
我讀PR架,請我喇

識唔識日文

我讀drama架

人地SONY三廠扮自己GAME成出埋D打J POST又識去達哥POST搶光環咪吸到LIKE囉
老任整個PKM都比你地屌到仆街有撚人LIKE咩

罪大仲要成日響專頁度Sell優惠同女女
開左個line group 玩職安健
想入add我 id fatbigmomo
不過香港人善忘既
新排switch dpostd人都係屌炒價
火紋都有人讚有中文

不過老任官方比較formal
分支page先會活躍d
line個個月都送wallpaper
不過香港人善忘既
火紋都有人讚有中文

分支page先會活躍d

善忘?

冇人理咋掛

小圈子可恥

你都可以買黎玩

小圈子可恥

你都可以買黎玩

隻game啲任有無攻略?
不過香港人善忘既
火紋都有人讚有中文

分支page先會活躍d

*日任
不過香港人善忘既
火紋都有人讚有中文

分支page先會活躍d

*日任

日任自己TWITTER本身都好官腔啦
但一去到SPLATOON果D

美任就好少少
不過香港人善忘既
火紋都有人讚有中文

分支page先會活躍d

*日任

美任就好少少

我話得日任係Formal
而港任又Under日任 所以

美任Pr做得唔錯啦
又識揾美國啲出名YouTuber 合作

小圈子可恥

你都可以買黎玩

呢個係ps4 / psv版攻略, D關大部分一樣
http://game-kouryaku.info/minsupez/
Splatoon2 setting

About nine months have passed since the final Splatfest.

Twilight lowers its curtain on Inkopolis. Neon signs paint the dusk in brilliant shades of green and pink. The Squid Sisters dance on, as though driven by the Inkling love of battling for turf.

Memories such as these linger, vividly etched in my mind, but feel too like remnants of a long-forgotten past.

It happened the night the final Splatfest came to an end.

The showdown of Callie versus Marie ended in victory for Marie, but there was no ill will between the two. The girls left the studio arm in arm, smiling and laughing as they always had. The bond between them would continue, unbroken, for years to come.

Or so it seemed at the time...
唔知G-Zone C君條on9仔會唔會夠膽寫孖車攻略
不過香港人善忘既
火紋都有人讚有中文

分支page先會活躍d

*日任

美任就好少少

我話得日任係Formal
而港任又Under日任 所以

美任Pr做得唔錯啦
又識揾美國啲出名YouTuber 合作

Your time is up, my time is now

小圈子可恥

你都可以買黎玩

探險都要攻略
其實我都想要任務攻略
周圍冇得訂原裝軚盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞