[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
switch係手提機已經贏wiiu 唔使開電視就玩得 期待出芒亨

後續機唔贏就死得啦

其實wiiu唔開電視都玩得

之前walmart 經理送wiiu 比個黑人細路單新聞
啲人話佢on9, 話個細路咁窮屋企可能無電視
fb 仲要好多人吹奏話 : 電視呢電視呢

on9

所以咪要連電視一齊賣

唔買電視你點打機?

4k 玩switch
講真, 無得輸

起碼好過 2k,至少都係 1:4 pixel mapping
馬車一出 又炒過 一車車走去出機

係度諗..點解孖車8都出係WIIU都係救唔返部機
最近行黃金,見到好多唔似打開機嘅人出機
老任今次好成功將部機嘅idea sell到比一D唔開機嘅人
明明部機冇乜驚都攪到又紅機又紅驚

呢部野平時打開機既都要諗諗
唔係獨佔GAME都引唔到我買

幾個原因啦
1. 改壞名,普通人唔知係新機
2. 宣傳差,D人以為只係Wii既配件
3. Concept就咁睇唔吸引(雖然用落其實唔錯

其實我開初以為wiiu 係果塊pad黎,即係wii 既新配件,
係過左一段時間先知係新機黎。
請問買孖車 download 版係咪香港23:00 27/4 之後就可以比錢download ?

ys

Thanks, 咁依幾日要忍手唔去買

donkey kong
switch的確唔係咩特別野,不過可以家用手提做哂真係幾吸引
如果之後有多D野玩就正

其實好似我咁,少打機,就係俾佢兩用mode吸引 隨時都可以拎黎玩陣又唔洗同屋企人爭電視
求Switch 用日本 account 點用 信用咭買 孖車教學。

利申: 唔想比狗鋪撚

普通香港信用卡就ok

收到, thanks. 寧願比貴少少都唔益狗鋪

孖車好岩買download版
唔想俾人撚狗我真係建議買download版 價仲要唔係話爭好遠

sorry 無知一問,日版eshop 買,同香港買實體game 有咩唔同?
會唔會之後轉返用hk eshop 無左隻game? 同server 會唔會唔同?

入game 前有得揀account
揀返日本eshop 果個就永遠有得玩

點解日本acc買要揀返日本acc玩? 唔揀返玩開香港個個玩?
求Switch 用日本 account 點用 信用咭買 孖車教學。

普通香港信用卡就ok

唔想俾人撚狗我真係建議買download版 價仲要唔係話爭好遠

sorry 無知一問,日版eshop 買,同香港買實體game 有咩唔同?
會唔會之後轉返用hk eshop 無左隻game? 同server 會唔會唔同?

點解日本acc買要揀返日本acc玩? 唔揀返玩開香港個個玩?

香港未有eshop

普通香港信用卡就ok

無所謂

普通香港信用卡就ok

唔係隻隻game 日版美版都對應到
有啲會分開美版.歐版亞洲版咁
mk8 就無所謂.

普通香港信用卡就ok

無所謂

不過港ser未開可能連唔到機
https://arcadegirl64.wordpress.com/2017/04/24/why-do-people-buy-consoles-at-launch-if-they-arent-happy-with-the-software-lineup/
Why do people buy consoles at launch if they aren’t happy with the software lineup?

“I didn’t buy a Switch to play old games! I bought it to play brand new games! I already have a Wii U that can play these games! ” he shouted at the top of his lungs.

玩過未玩過都好, 邊個唔係想寧願佢出mk9 八條新賽道. 合理訴求黎
咁當然你可以大聲話 : 咁你咪唔好買囉!

點都好過無買/玩過一陣就亂up話 : 今集主角唔係zelda係link/ 隻game爬山行路唔知做乜/ wiiu垃圾,觀望點點點

你試下無買無玩ps4走去隔離sony post到屌部機
睇下人地屌唔屌爆你
https://arcadegirl64.wordpress.com/2017/04/24/why-do-people-buy-consoles-at-launch-if-they-arent-happy-with-the-software-lineup/
Why do people buy consoles at launch if they aren’t happy with the software lineup?

“I didn’t buy a Switch to play old games! I bought it to play brand new games! I already have a Wii U that can play these games! ” he shouted at the top of his lungs.

玩過未玩過都好, 邊個唔係想寧願佢出mk9 八條新賽道. 合理訴求黎

點都好過無買/玩過一陣就亂up話 : 今集主角唔係zelda係link/ 隻game爬山行路唔知做乜/ wiiu垃圾,觀望點點點

睇下人地屌唔屌爆你

唔係機主唔入得

睇下人地屌唔屌爆你 [/quote]

只能夠講WIIU實在太弱
跟本好多WIIU驚都未返本
你睇返老任咁多代機有冇試過係新一代出返MK remark?
唉..WII嘅成功真係害死自己
原來隻Fast RMX 出左,US SHOP 19.90

有冇巴打買左?感覺如何?

好似話畫面,速度感唔錯
BTW..隻驚DAY1已經出咗喎
不過係US store
Splatoon(スプラトゥーン)

なんだコイツは、新キャラか?!
……と思いきや、どうやらただの広告のようだ。
イカの世界でトップシェアを誇る運送会社「イカテン急便」のイメージキャラクターらしい。
妙に気になるヤツだ

好似話畫面,速度感唔錯
不過係US store

我部機買左返黎啱啱一個星期,之前一直只顧著打DQH,冇為意
但MK8前席,呢隻都係唔會買住架啦~~

好似話畫面,速度感唔錯
不過係US store

前幾日出左連機更新
日森訂機 絆集運大約幾銀
日森訂機 絆集運大約幾銀

日森殞以直接寄過黎,仲有分快慢

慢果隻幾銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞