[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Bomberman R係咪會出免費dlc去增加content?老老實實買左返黎爆左故事冇乜心機再打,場地同道具種類都好少,但正價竟然成3舊幾水,好唔抵屌

利申:骨
利申二:炸彈人fans

係,之前300收左人2手炸彈人,玩左一日就爆左故事MODE。玩左幾日ONLINE,有INPUT DELAY真係好無癮。
趁呢幾日仲有人收,炸炸臨放左佢算。遲D出左MARIO KART實無人收。

一講完即刻有正update

其實同fd玩不知幾正

想知新更新係咪解決左online mode delay 問題?唔係有幾多新野都沒用。
睇BOMBERMAN 個MANUAL 原來一部機真係可以 8 PLAYER, 只要4對JOY CON (L)(R) 都俾SWITCH DETECT 左當4個制就可以玩到8 PLAYER .....要選HORIZONTAL MODE

開頭以為要兩部機先得...
マーベラスは、子会社となる株式会社「HONEY∞PARADE GAMES」を、2017年5月9日に設立する予定と発表しました。

「HONEY∞PARADE GAMES」は、ゲームクリエイター・高木謙一郎が代表取締役を務め、『閃乱カグラ』の企画・育成強化を中心に置く一方で、次世代のIP創出にも取り組むとのこと。事業内容は、「家庭用ゲームソフトの企画・開発・制作」「オンラインゲームの企画・開発・制作・運営」「映像コンテンツの企画・制作」などを予定。

揸波揸到自立門戶
Eshop見到孖車6458yen係咪未計稅?

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅
eShop 啲價錢應該全部稅込

咁都好d 孖車買download版算

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

日森大把
pro con最平幾錢入手? 宜家dpad個問題解決咗未?

pro con最平幾錢入手? 前2日買左$498
宜家dpad個問題解決咗未? 唔知, 部主機未到手, 冇得試

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

日森大把

日森實體平啲 同埋我有其他野要買 運費都ok
想問雨eshop試玩game有冇試玩日數限制?e.g just dance 俄羅斯

俄羅斯我覺得已經夠玩
Just dance就慘d 得一隻歌

Btw just dance淨係用一邊手制?如果右手揸制,個動作係舉左手,咁咪detect唔到?
想問雨eshop試玩game有冇試玩日數限制?e.g just dance 俄羅斯

俄羅斯我覺得已經夠玩
Just dance就慘d 得一隻歌

Btw just dance淨係用一邊手制?如果右手揸制,個動作係舉左手,咁咪detect唔到?

俄羅斯full version 有好多正mode
有online 有story
鍾意玩嘅其實值得買一隻

pro con最平幾錢入手? 前2日買左$498
宜家dpad個問題解決咗未? 唔知, 部主機未到手, 冇得試

應該仲係同一批
唔多用dpad咪無所謂 (我成日用)

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

佢意思係amazon 有實體買
就算係特快ship都唔貴過digital

我仲訂多兩個軑盤同人鍊車
我估香港配件都會炒....

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

我賣左果5張amiibo卡, 有人要
Bomberman R係咪會出免費dlc去增加content?老老實實買左返黎爆左故事冇乜心機再打,場地同道具種類都好少,但正價竟然成3舊幾水,好唔抵屌

係,之前300收左人2手炸彈人,玩左一日就爆左故事MODE。玩左幾日ONLINE,有INPUT DELAY真係好無癮。
趁呢幾日仲有人收,炸炸臨放左佢算。遲D出左MARIO KART實無人收。

其實同fd玩不知幾正

我覺得個操作太唔靈活
寧願佢用返全2D俯瞰咁玩
單機雙打逼你拆JC用

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

特快要成$450,都仲要等多2-4日,咁老實不如eshop好過,我見而家都仲冇鋪頭收訂,出去揾仲平喎

仲鋪頭仲訂
eshop啦
咪益班狗, 1$都唔撚比佢地賺
屌佢地老母行貨走後門炒返大陸

其實同fd玩不知幾正

我覺得個操作太唔靈活
寧願佢用返全2D俯瞰咁玩

update 左係順左好多
但係online 都一樣有lag....
個視點都係難睇
孖車出左
孖車出左

實體
孖車出左

Sauce?
孖車出左

羊6458 (稅込)
羊5980 + 稅

下載版去日森買平啲

點解唔買 實體 仲平啲

你確正你到時買到實體

特快要成$450,都仲要等多2-4日,咁老實不如eshop好過,我見而家都仲冇鋪頭收訂,出去揾仲平喎

仲鋪頭仲訂
eshop啦
咪益班狗, 1$都唔撚比佢地賺
屌佢地老母行貨走後門炒返大陸

正常應該走水返大陸先合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞