[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=tw&cs=twdhs1&l=zh&s=dhs&sku=210-ALXU&redirect=1

呢個mon
電氣規格
電壓需求:
100 至 240 VAC/50 或 60Hz + 3Hz/1.7 A (最大值)
耗電量 (運作中):
26 瓦 (標準值) - 45 瓦 (最大值)
能源之星:14.32 瓦 (標準值)
耗電量 (活動停止/關閉):
小於 0.5 瓦

拎最大值咪要預好多比佢

我一個拖把插晒電腦 XB271HU U2414 PS4 PRO同NS都未驚過

比長輩煩緊
我想好好計一計
我都係想類似你咁
但果度仲要插埋router 電話 風扇 同D 幾port usb充電器

mains 嗰邊計 current 就得,唔使理 power
總之啲嘢標示咗嘅 current 加埋唔過 13A 就應該安全 (真係要計晒嘅話可能要計埋成個 ring circuit 夾埋唔過 32A)
當然好似依啲火牛個 marked current 會高過實際 input current,咁係有走趲位嘅,實際真係要度過先知

switch黎講個current係15 2.6A

100-240V~: 50/60 Hz: 1A

咁樓上個mon咪1.7a
冇經火牛直插果d
冇標a數只標左耗電又點計
多唔多巴打買左 USB Lan?
請問係唔係一定要用官方(好似要二百幾)?
有無代用呢
有無代用呢

圖騰bb好似有list
http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=tw&cs=twdhs1&l=zh&s=dhs&sku=210-ALXU&redirect=1

呢個mon
電氣規格
電壓需求:
100 至 240 VAC/50 或 60Hz + 3Hz/1.7 A (最大值)
耗電量 (運作中):
小於 0.5 瓦

拎最大值咪要預好多比佢

我一個拖把插晒電腦 XB271HU U2414 PS4 PRO同NS都未驚過

比長輩煩緊
我想好好計一計
我都係想類似你咁
但果度仲要插埋router 電話 風扇 同D 幾port usb充電器

mains 嗰邊計 current 就得,唔使理 power
總之啲嘢標示咗嘅 current 加埋唔過 13A 就應該安全 (真係要計晒嘅話可能要計埋成個 ring circuit 夾埋唔過 32A)
當然好似依啲火牛個 marked current 會高過實際 input current,咁係有走趲位嘅,實際真係要度過先知

講真真係要計嘅都係計會發熱或者有大摩打嘅電器,但係依啲通常最好都係獨立插牆,盡量唔好插拖板

呢個mon
電氣規格
電壓需求:
耗電量 (運作中):
小於 0.5 瓦

拎最大值咪要預好多比佢

比長輩煩緊
我想好好計一計
我都係想類似你咁

講真真係要計嘅都係計會發熱或者有大摩打嘅電器,但係依啲通常最好都係獨立插牆,盡量唔好插拖板

窮撚屋企邊有咁多位有插座
冇經火牛直插果d

有啲咩會唔標電流呀?
如果係發熱或者大摩打嘅話就就咁 P/V (V = 220)
冇經火牛直插果d

有啲咩會唔標電流呀?

獨海bb話部pro冇標
做咩無啦啦娛Physics堂

電腦 XB271HU U2414 PS4 PRO同NS 加埋目測應該都唔會過 10A 啦

深夜冇乜人借個位黎洗洗
冇經火牛直插果d

有啲咩會唔標電流呀?

獨海bb話部pro冇標

ifixit 搵出黎

電腦 XB271HU U2414 PS4 PRO同NS 加埋目測應該都唔會過 10A 啦

仲有laptop router 檯燈嗰D既
插左咁耐都冇事都應該唔會出事

你個組合應該大食過我構想中既組合

等下半年換ACER 27吋4K HDR
有無代用呢

圖騰bb好似有list

有無多啲 hints

深夜冇乜人借個位黎洗洗

文科仔,完全睇唔明

等下半年換ACER 27吋4K HDR

點都好,盡量唔好去到太盡
話就話係 13A,但係質素冇咁好或者老化咗嘅插座去到 13A full load 係可能會發熱
得閒就用隻手摸下個插頭同條線近插頭嘅位,如果係太熱 (too hot to touch) 嘅話就小心啲
新一集火紋評價如何?
唔知點解我覺得上一隻晝夜畫面差左
有隻四腳蛇係廁所, 唔敢沖涼
新一集火紋評價如何?
唔知點解我覺得上一隻晝夜畫面差左

無人玩3ds 了
有隻四腳蛇係廁所, 唔敢沖涼

yoshi 都係四腳蛇咁樣姐
有無睇過沙田美林村有zelda 廟張圖
笑左出聲
地底探險比人叫做職安真漢子好陰公
mario maker 個黃色mario 其實先係真正職安健
每日一叫春:職安真係好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞