[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
孖車有無機會偷跑到

玩緊啦

孖車有無機會偷跑到

玩緊啦

去俾人撚加多幾百應該有
孖車有無機會偷跑到

玩緊啦

去俾人撚加多幾百應該有

隔離post話要講暗號先賣
香港風情
買快餐講完暗號送薯條
孖車有無機會偷跑到

玩緊啦

去俾人撚加多幾百應該有

好似有巴打買左啦
孖車有無機會偷跑到

玩緊啦

去俾人撚加多幾百應該有

係金源訂左
打去問佢到依家都唔知幾時有貨
唔知係咪撚緊我

除非儲盒,呢啲eshop買好過
諗緊買邊個lan插
諗緊買邊個lan插

馬車一出 又炒過 一車車走去出機

係度諗..點解孖車8都出係WIIU都係救唔返部機
最近行黃金,見到好多唔似打開機嘅人出機
老任今次好成功將部機嘅idea sell到比一D唔開機嘅人
明明部機冇乜驚都攪到又紅機又紅驚

因為孖車係WiiU第二年先出
除了Switch冇孖車同主機同年出
WiiU第一年其實多Game玩同好賣
係第二年先插水,加上3DS搶晒老任D資源造成長期無Game
如果換轉Switch好似WiiU咁第一年就有芒亨,又有COD同刺客信條,仲有孖寶同忍龍,又鐵拳又無雙大蛇,我諗呢度好多人肯比狗舖撚仲要含淚買機

Yahaha
馬車一出 又炒過 一車車走去出機

係度諗..點解孖車8都出係WIIU都係救唔返部機
最近行黃金,見到好多唔似打開機嘅人出機
老任今次好成功將部機嘅idea sell到比一D唔開機嘅人
明明部機冇乜驚都攪到又紅機又紅驚

因為孖車係WiiU第二年先出
除了Switch冇孖車同主機同年出
WiiU第一年其實多Game玩同好賣
係第二年先插水,加上3DS搶晒老任D資源造成長期無Game
如果換轉Switch好似WiiU咁第一年就有芒亨,又有COD同刺客信條,仲有孖寶同忍龍,又鐵拳又無雙大蛇,我諗呢度好多人肯比狗舖撚仲要含淚買機

WiiU最大問題比人感覺唔似新機
外人會覺得同WII無咩唔同,加上老任自己又on9鎖區又趕走左班客,同埋宣傳又做得唔好

498-528 買dl版好過

wiiu都玩過 唔差在果2日啦

dl黎玩好過,儲盒都等炒完先入

我日森買左訓機
星期五諗住去買果個bundle
咁就可以又儲盒又DL版都有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞