[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
講返下星期孖車試玩,不如試下去現場連機
有無巴打會去?

孖車個joycon呔盤仔有咩用
見fb有人賣一對$58
買左3ds冇耐,想請問有冇咩game推介
買左逆轉、mario kart、pokemon同太鼓,準備買時之笛
芒亨個類打打殺殺冇咩興趣

識日文真好

我都好想玩逆轉 識日文真好
買左逆轉、mario kart、pokemon同太鼓,準備買時之笛

識日文真好

可以玩ios英文
電氣偷跑了?

識日文真好

玩得逆轉就梗係雷頓教授 雷逆啦

動物之森 動物之森 動物之森

卡比有冇興趣 兩集都正
講返下星期孖車試玩,不如試下去現場連機
有無巴打會去?

孖車個joycon呔盤仔有咩用
見fb有人賣一對$58

應該同wii wheel一樣

識日文真好

玩得逆轉就梗係雷頓教授 雷逆啦

有玩呀 啱啱訂埋大逆2

音game嘅話節奏天國幾好玩
逆轉裁判都已經5隻有排玩

火紋

之前有search過節奏天國,喺youtube睇完gameplay唔明玩緊乜野

之前有search過節奏天國,喺youtube睇完gameplay唔明玩緊乜野

打拍子/跟拍子做動作

火紋

d人物幾好J thx巴打

動物之森 動物之森 動物之森

卡比有冇興趣 兩集都正

我以前喺wii玩mario都可以死幾十次
我最近先發覺tv mode 100%會食mode,要較返落96%先係fit左電視個尺寸
之前玩zelda唔覺,一玩職安真漢子就寧寧舍舍右上角好似縮左入去咁
我最近先發覺tv mode 100%會食mon,要較返落96%先係fit左電視個尺寸
之前玩zelda唔覺,一玩職安真漢子就寧寧舍舍右上角好似縮左入去咁
電氣偷跑了?

似係自己印個封面出黎,如果偷跑一早有人講啦
電氣偷跑了?

似係自己印個封面出黎,如果偷跑一早有人講啦

咁又印得幾靚
想問下如果係日森買download版孖車8
係咪買完等到28號就會俾個code你去eshop download

早一日俾CODE你, 但ESHOP正日先有得DOWN

請問佢用咩方法俾code你架?
email?

郵寄過黎?

你哋日森訂dl版孖車係咪是旦入個日本地址咖?

火紋

d人物幾好J thx巴打

前題要鍾意戰橫
我最近先發覺tv mode 100%會食mon,要較返落96%先係fit左電視個尺寸

熄電視 overscan (如有)
有無人知just dance 點樣開unlimited?
佢話我個Nintendo account個region 無依個function
40首歌唔夠喉
新機主
想問是否不建議插dock 玩?
想買個強勁charger 睇返之前幅圖要去apple 買macbook charger?
想買個charging grip + 一對黃色 joy con or 左紅右藍 188買唔買到同大約幾錢埋單?
仲有咩必備 accessory ? 已有case
熄機用2.4A power bank 叉會否壞電?

1. no
2. no
3. 黃色都未出,問狗舖價去隔離
4. 冇任何 accessory 係必備
5. 只會用到 1.5A
有無人知just dance 點樣開unlimited?
佢話我個Nintendo account個region 無依個function
40首歌唔夠喉

應該要用美/歐 ac?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞