[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=bRcEXrpnQB4
Mario Kart 8 Deluxe Alternate Intros

Luigi
馬車一出 又炒過 一車車走去出機

係度諗..點解孖車8都出係WIIU都係救唔返部機
最近行黃金,見到好多唔似打開機嘅人出機
老任今次好成功將部機嘅idea sell到比一D唔開機嘅人
明明部機冇乜驚都攪到又紅機又紅驚

呢部野平時打開機既都要諗諗
唔係獨佔GAME都引唔到我買

幾個原因啦
1. 改壞名,普通人唔知係新機
2. 宣傳差,D人以為只係Wii既配件
3. Concept就咁睇唔吸引(雖然用落其實唔錯

其實我覺得今次concept 好現成(apple玩到爛啦) WiiU 果個反而仲勁
不過呢個係技術角度睇 現實係NS 今次sale 得好吸引

我個人覺得 Joy-Con 技術係冇乜特別,但係設計同 execution 都好好,現時冇其他嘢好過佢個設計
WiiU 個 gamepad 技術上我覺得都冇乜特別,設計係 ok 但係 execution 真係麻麻

咁講啦:gamepad技術含量高,佢個無延遲streaming係好勁,但個設計就普通,joycon就相反

local wireless streaming 唔 delay 其實冇乜特別
完全唔使經 IP layer 做嘢

所以就係想講要唔delay 咁streaming 仲要係WiiU 睇落冇乜特別 但其實要做係好麻煩
WiiU 個 gamepad 技術上我覺得都冇乜特別,設計係 ok 但係 execution 真係麻麻

其實一路都有人講..WIIU個驚PAD可以拎出街玩的話係無敵

所以switch個idea其實冇乜特別
係依家技術好咗..可以將SOC,電,畫面最得一個好嘅平衡點
扑街狗鋪又開撚狗 mode [/quote]
588呀 [/quote]

狗改不了吃屎
咁講啦,任何要經 Internet 做 streaming 嘅打機方式都一定係會有比較大嘅 delay,所以要做到 Switch 咁成部嘢拎埋出街先掂
馬車一出 又炒過 一車車走去出機

係度諗..點解孖車8都出係WIIU都係救唔返部機
最近行黃金,見到好多唔似打開機嘅人出機
老任今次好成功將部機嘅idea sell到比一D唔開機嘅人
明明部機冇乜驚都攪到又紅機又紅驚

呢部野平時打開機既都要諗諗
唔係獨佔GAME都引唔到我買

幾個原因啦
1. 改壞名,普通人唔知係新機
2. 宣傳差,D人以為只係Wii既配件
3. Concept就咁睇唔吸引(雖然用落其實唔錯

其實我覺得今次concept 好現成(apple玩到爛啦) WiiU 果個反而仲勁
不過呢個係技術角度睇 現實係NS 今次sale 得好吸引

我個人覺得 Joy-Con 技術係冇乜特別,但係設計同 execution 都好好,現時冇其他嘢好過佢個設計

咁講啦:gamepad技術含量高,佢個無延遲streaming係好勁,但個設計就普通,joycon就相反

local wireless streaming 唔 delay 其實冇乜特別
完全唔使經 IP layer 做嘢

所以就係想講要唔delay 咁streaming 仲要係WiiU 睇落冇乜特別 但其實要做係好麻煩

俾舊有 H.264 decoder 嘅 rpi 加個 LCD 我幾粒鐘都砌到個 prototype 出黎啦
同埋 480p bandwidth 唔高
真係冇乜太特別嘅嘢
wiiu 一出就買
果時玩nintendo land, wiiu sport, wiiu party
覺得個gamepad 好正, 玩到哇哇聲
後尾得好少game會用啲個pad
科技愈出愈勁, 後尾都覺得個mon 好垃圾

mk8出左頭兩星期, 官方仲叫你好似3ds 咁睇個gamepad 當地圖...
啲人屌爆佢. 無耐就update 左on screen map
wiiu 一出就買
果時玩nintendo land, wiiu sport, wiiu party

mk8出左頭兩星期, 官方仲叫你好似3ds 咁睇個gamepad 當地圖...
啲人屌爆佢. 無耐就update 左on screen map

個GAMEPAD變倒後鏡就會好好多

地圖
wiiu 一出就買

地圖

頭一星期個個都係擺個gamepad 係電視隔離當地圖
啲死忠仲話好創新活用兩個mon
wiiu 一出就買

地圖

between 如果係倒後鏡就....
wiiu 一出就買

地圖

機能問題仲想要多個Mon?
wiiu 一出就買

地圖

機能問題仲想要多個Mon?

佢意思係好似類似star fox 咁
電視同gamepad 同時兩個視點
wiiu 一出就買

地圖

諗起向後射龜好爽
wiiu 一出就買

地圖

諗起向後射龜好爽

或者唔擺係尾到住
減少少速直到後面條友痴埋黎先按L
in your face 請佢食

ニンジャラが分身の術…では、ありません!
違う衣装をまとった、別のニンジャラのようです。
これなら、ニンジャラ同士の対決でも、どっちが自分か分かりますね!

求Switch 用日本 account 點用 信用咭買 孖車教學。

利申: 唔想比狗鋪撚
求Switch 用日本 account 點用 信用咭買 孖車教學。

開個日本ac買game時入信用卡就得

普通香港信用卡就ok
amazon jp 個軑盤仔都升價到2300 yen
狗鋪一定high 到震
ショックのアーム「チャクラム」!
古来のニンジャ用武具を、最新テクノロジーで量産化!
薄く鍛え上げられた円月輪型のアームは、鋭いカーブを描いてのびーる!
チャージすると高速回転して、サイズアップが可能です!
片: https://twitter.com/ARMS_Cobutter/status/856421854579310592

普通香港信用卡就ok

收到, thanks. 寧願比貴少少都唔益狗鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞