[Switch/3DS集中討論] 火紋/地底探險已出 Switch孖車4.28 (30)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有無睇過沙田美林村有zelda 廟張圖
笑左出聲

咩黎
我想問點解個 eshop 好似咁難搵野,搵 game 無得睇 all games,搵 demo 又無一頁淨係睇 femo,係咪我唔識用
我想問點解個 eshop 好似咁難搵野,搵 game 無得睇 all games,搵 demo 又無一頁淨係睇 femo,係咪我唔識用

你想搵咩野

All game 去search之後右手面有行字click入去
多唔多巴打買左 USB Lan?
請問係唔係一定要用官方(好似要二百幾)?
有無代用呢

圖騰bb好似有list

有無多啲 hints

我用緊呢個代用,Wii,Wii U同Switch都用到

USB2.0版
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00MYT481C/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1492900268&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lan+adapter+nintendo+switch&dpPl=1&dpID=41xJwvUzySL&ref=plSrch

USB3.0版
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00MYTSN18/ref=mp_s_a_1_4?ie=UTF8&qid=1492900268&sr=8-4&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lan+adapter+nintendo+switch&dpPl=1&dpID=413xNoT-wCL&ref=plSrch

BTW, 好似有人用其他牌子用唔到,買其他牌子前最好做吓research

呢個唔算邪道應該講得嫁呵?
DQH2 打大峽谷果關打左個幾鐘最後死左......
好彩DQ系列一向全滅都只係返教堂,
唔似FF系列咁要由SAVE位再開始過.......
哈力
http://www.coolermaster.com/powersupply/gm-series/g750m/
一個750W既電腦火牛個current可以去到12A
咁點玩落去
想問下個叉電器有冇得另外散買?
漏左個叉電器係公司。 所以諗住買多個可以1個放屋企1個放公司就唔驚漏。

我用macbook charger ok wor

我都係用macbook pro隻牛叉,希望冇事

Old and fake
有冇巴打玩過職安同LEGO City?
邊隻好玩D?
鐘意長插docking玩zelda,下星期仲要有假

洗唔洗買定個USB FAN, 插dock後面,吹住個入風位
有冇巴打玩過職安同LEGO City?
邊隻好玩D?

兩隻唔同類型喎
橫向過關 vs Open World

Old and fake

有無人有玩三國志 13?

巴打我都玩緊,你講緊隊冧隻大怪獸前定後?

你不如買條type c 延長線仲好啦

巴打我都玩緊,你講緊隊冧隻大怪獸前定後?

邊隻大怪獸?
我最後死係石人膙三隻惡魔手上,佢招冰combo 秒 我

開冷氣

開冷氣

做水冷丫嘛
屯門金鐘尖咀放bomberman
$300
https://t.me/Bonjour169

再假啲呀笨 呢啲畫面十年前都有啦

又真係十年前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞