做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
笑撚左 搞咁多野又話唔係想人還錢

因為而家我係要佢身敗名裂,唔係要啲錢
一開始講話一千一千咁還,但係入數入得五百又唔早啲講定
其實我之前都講過,少少地咁真係無所謂,我打佢兩拳又唔會嘔金幣
但係唔單聲,冇責任心先真係攞命

下面都係還款圖,五百蚊
都係唔想人誤會佢冇還過

佢點解要還?
呢個係佢憑自己本事借返黎既8000蚊
點解要還
屌你老母

次次見到呢堆說話,或者嗰張圖都會身同感受

呢個年頭債仔仲惡撚過債主
佢點解要還?
呢個係佢憑自己本事借返黎既8000蚊
點解要還
屌你老母

你老母俾藏獒屌緊
係人都知CGA無錢架啦...唔係咩
睇樓主講嘢就知樓主份人善良
我以前都係咁 岩岩出來做嘢果陣
同事食飯成日話唔記得禁錢
叫我幫佢俾住先 餐餐都叫好多野食
我仲好天真咁笑佢食咁多
如是者過左幾個月 食左我幾千蚊
我有一日問佢拎 佢話放工一次過俾我
最後都無俾 到今日都收唔翻
人善被人欺 自始之後我情願做仆街都唔做好人

所以我平時都帶好少錢出街 唔太鍾意借人錢

其實唔多唔少本身窮
朋友都知我唔鍾意借人錢 佢地唔會搵我借
幾蚊個啲就唔計啦 俾左佢都唔預佢會還 呢啲冇乜所謂

加上我好唔鍾意同人借錢 唔知點解人地自然唔會搵我借
暫時Last兩張圖,因為之後就係佢再次停還錢嘅時候
而我而家好撚肚餓,今晚都要出去打Wargame……

到呢度停一停先,麻煩留名跟進
不過先講下近排個動向,佢就做咗某女子隊教練
隊女子隊喺近期一個香港本土女子賽入面仲好似有不俗成績
我見佢咁撚好景就睇下有冇得帶挈下我呢個好兄弟……

佢同間嘢唯一關係就係講過下幾場比賽
而佢都一早冇再講比戴,所以唔太關事

佢同間嘢唯一關係就係講過下幾場比賽
而佢都一早冇再講比,所以唔太關事

Typo
計我話佢差你八千,還唔撚到咪肉償
一次計五舊,我諗樓主屌番佢十令次屎忽就還完
利申:9up

唉,點解欠我錢嘅唔係女
貼埋相同電話number先好走 唔係你盞俾人屌
點解唔報警
算啦追唔返
可能佢唔係爭你一單
爭其他人都有
反正都追唔返
都當留返個朋友

痴媽根
貼埋相同電話number先好走 唔係你盞俾人屌

我都冇佢而家Active電話號碼,要搵方法問下人挖下先有機會拎到
相就……我唔知會唔會有咩問題,不過人地喺公開咗啲大頭,可以自己入去睇
https://www.facebook.com/adam.1ee
devils離開左cga未
睇樓主講嘢就知樓主份人善良
我以前都係咁 岩岩出來做嘢果陣
同事食飯成日話唔記得禁錢
叫我幫佢俾住先 餐餐都叫好多野食
我仲好天真咁笑佢食咁多
如是者過左幾個月 食左我幾千蚊
我有一日問佢拎 佢話放工一次過俾我
最後都無俾 到今日都收唔翻
人善被人欺 自始之後我情願做仆街都唔做好人

善良,真係唔敢當
不過我唔會因為個別賤人而唔再信友情

佢仲有野敗咩

垃圾一個

一直都係Freelance形式
有興趣就講比賽,唔想就唔接嚟做都可以,所以好難定義「離開」
不過遲下有比賽應該會返去講

佢仲有野敗咩

垃圾一個

「不過先講下近排個動向,佢就做咗某女子隊教練
隊女子隊喺近期一個香港本土女子賽入面仲好似有不俗成績
我見佢咁撚好景就睇下有冇得帶挈下我呢個好兄弟……」
你好呀! 電競界ATM , 留個靚名先
當買個教訓

一直都係Freelance形式
有興趣就講比賽,唔想就唔接嚟做都可以,所以好難定義「離開」
不過遲下有比賽應該會返去講

除左咩電競節
都幾難有機會
你好呀! 電競界ATM , 留個靚名先

你好呀!電競界毒瘤,留個靚名先
話說而家何秋去左邊

係咪環吹完出左事

Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞