做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
有公子黨人撐佢,又係電競小先鋒有冇人想知

其實公子黨仲有咩人?

其實公子黨仲有咩人?

公子黨好疊馬
畀兩張圖你地睇睇先
打埋機貼完整版

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=283099098805704&id=282302592218688
公子黨係咪咩何秋呀 底線呀 個D
呢三個電競三傻就唔好提啦好嗎
喂突然間有新料!
故事主人翁就Inbox咗張入數紙畀我
仲打咗一大段嘢,陣間Post
lm
喂突然間有新料!
故事主人翁就Inbox咗張入數紙畀我
仲打咗一大段嘢,陣間Post

佢冇潛都算係咁 佢真係以為 友情重要過金錢 以為朋友會真心幫佢 有困難窮到冇錢還 都係咁比人日日追數 冇能力還 可以既話梗係想就咁算啦 同埋借得比人 就預左拎唔返 一定要追到為止 就預左關係破裂 所以借得比人 先量度下自己胸襟

追post啦柒頭,一開頭呃人錢已經夠on9,而家佢係呃完人錢唔撚還阿,友乜撚野情阿,8000蚊一年點還都還撚到啦,炒散返一更都350啦,借得錢比人仲要預還唔到,就係當你係朋友會還先借阿on9,你呢啲真係歪理嚟
留名
$3500都仲要分2、3個月還
做一個禮拜炒散都有啦
垃圾廢青搞電競

利申:最憎唔還錢/拖數d仆街
就十幾分鐘之前王牌教練就Inbox我
有張入數紙嘅圖,同埋一堆說話

講That's it嗰陣又咁撚型?
一句Read嗰陣又唔見你有歉意?

咁耐以嚟,兩年半有多,佢嘅態度係點?
消失八個月嗰陣又唔見你咁講?
大把已讀不回又唔見佢上下心?

一早講咗「最好唔好去到唔洗你還嘅地步」
機會真係畀夠,時間已經畀足
兩年半,初頭好聲好氣去到之後見親就屌
我就真係唔夠佢咁大人有大量,竟然唔怪我添

好可惜,去到呢個地步我會繼續做我嘅真小人
盡我能力去話曬全世界知,全香港知電子競技嘅人知
你,Adam Lee係一個點樣嘅人
連帶埋你班有利益關係嘅朋黨,係點樣攬一個由頭錯到落腳嘅人
唔係你個圍威喂小圈子撐你,個消息傳得仲快,因為唔會有人Inbox人不如Del Post,唔好幫我Share呢單嘢

想你死嘅唔單止我一個,出面真係大把人想睇你仆街想睇你死
原因好簡單,人係會討厭品格低劣嘅人
恭喜你終於收齊數
期待你繼續搞鳩佢

利申:由你個人fb開相簿已經有追
「我唔會話怪你去侮辱我」
我唔會怪你侮辱我??

乜撚野侮辱你 欠債還錢 天公地道呀
恭喜你終於收齊數
期待你繼續搞鳩佢

我會,我嚟緊希望整個懶戈包For啲冇們耐性嘅新讀者追
恭喜你終於收齊數
期待你繼續搞鳩佢

我會,我嚟緊希望整個懶包For啲冇耐性嘅新讀者追
所以做人真係唔好心軟
所以做人真係唔好心軟

突然間又咁撚富貴即刻還得曬
所以做人真係唔好心軟

賣身做鴨仔
所以做人真係唔好心軟

賣身做鴨仔

你無起佢釘算係咁
同一日講完兩三個月慢慢還清
夜晚可以即刻找到數
以後邊個咁話放上網收唔返數
你無起佢釘算係咁

起釘?
夜晚可以即刻找到數

可惜對方早已『訂閱』報仇服務,時數超過數年,不設退款
夜晚可以即刻找到數

可惜對方早已『訂閱』報仇服務,時數超過數年,不設退款

小圈子公司我冇嘢好講,佢地鍾意請現行騙徒我都冇嘢好講
不過我會盡我所能,務求令佢喺香港電子競技界冇運行
有邊間正經大路公司贊助佢,或者請佢做嘢,我一定Send信
全部嘢我都冇加鹽加醋,所有事實擺在眼前
係唔係真係要用一個差人錢兩年半,仲態度惡劣,中間經常消失數月唔見人,一個咁冇責任心同態度咁差嘅人?係唔係冇更好嘅人,例如係一個正常人,去代替佢?

我家姐講得好精警:「中間佢唔還錢,佢啲閪態度你已經受曬,全部都係佢自己嘅選擇,無人迫佢,咁大個人就要自己為自己行為負返責任架啦」

如果話咩就咁算啦,都收返啲錢就由佢啦嘅人
請你聯絡我,我有急事要用錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞