做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
樓主自己都有問題
一句講哂要人還就還, 唔還就唔還
男人老狗又要扮大方又話錢唔重要, 但又要人時時報到
咁究竟你係咪想要返筆錢啫
係就set個deadline, 執正黎做, 唔好過左又延期
唔要就索性由佢

依家感覺就係你比左八千蚊人, 就想當人狗咁時時報到又教佢做人乜乜柒柒咁
devils離開左cga未

一直都係Freelance形式
有興趣就講比賽,唔想就唔接嚟做都可以,所以好難定義「離開」
不過遲下有比賽應該會返去講

除左咩電競節
都幾難有機會

唔知架,我唔係佢地內部人員唔知有咩搞作的
不過電競節我有得講就會講

除左咩電競節
都幾難有機會

當初仲以為你同tommy都係d內部人黎tim
話說而家何秋去左邊

係咪環吹完出左事

Pish

呢條友唔識波學人講波
好記得有場49000,剛剛講完句龍門係一隊波唔重要,轉頭ddg就神救,佢立即話收返
樓主自己都有問題
唔要就索性由佢

依家感覺就係你比左八千蚊人, 就想當人狗咁時時報到又教佢做人乜乜柒柒咁

第一,筆錢本意唔係借畀佢,而係要嚟做買iPhone嘅本金,而佢最後冇用到應該原封不動畀返我,但係佢畀唔到,咁我追數好撚正常
第二,要人時時報到你可以咁講,但係我會叫呢啲做責任心,你自己睇下我每次追佢個間隔係幾耐,佢自己講咩「下個星期畀你」,但係到咗時間都冇聲氣完全消失咗,我屌鳩佢都唔得?
第三,當時我係要返筆錢,所以先會有堆對話內容出嚟,但係而家我係啖氣問題,我要佢身敗名裂,要佢喺電競界消失,而筆錢,冇所謂了

你話執正嚟做,只可以話我太撚蠢,畀乜鳩機會佢

唔好正當化佢,唔該

除左咩電競節
都幾難有機會

當初仲以為你同tommy都係d內部人黎tim

有一期係接觸得比較多,但係之後就變返繼續Freelance咁形式
有比賽佢地會問我有冇興趣講咁囉,不過同佢地啲人關係係好嘅
啲字可唔可以大隻啲啊屌 睇撚死人咩仆街
樓主自己都有問題
唔要就索性由佢

第一,筆錢本意唔係借畀佢,而係要嚟做買iPhone嘅本金,而佢最後冇用到應該原封不動畀返我,但係佢畀唔到,咁我追數好撚正常
第二,要人時時報到你可以咁講,但係我會叫呢啲做責任心,你自己睇下我每次追佢個間隔係幾耐,佢自己講咩「下個星期畀你」,但係到咗時間都冇聲氣完全消失咗,我屌鳩佢都唔得?
第三,當時我係要返筆錢,所以先會有堆對話內容出嚟,但係而家我係啖氣問題,我要佢身敗名裂,要佢喺電競界消失,而筆錢,冇所謂了

你話執正嚟做,只可以話我太撚蠢,畀乜鳩機會佢

唔好正當化佢,唔該

支持
啲字可唔可以大隻啲啊屌 睇撚死人咩仆街

你講啲圖?Sorry
我怕太大嘅會搞勁多張圖,會追得辛苦
呢條撚樣真係厚面皮 真係拖得就拖 每個月500都好呀 有冇樣睇呀 廢撚事google 茄呢啡
呢條撚樣真係厚面皮 真係拖得就拖 每個月500都好呀 有冇樣睇呀 廢撚事google 茄呢啡

我都冇佢而家Active電話號碼,要搵方法問下人挖下先有機會拎到
相就……我唔知會唔會有咩問題,不過人地喺公開咗啲大頭,可以自己入去睇
https://www.facebook.com/adam.1ee

我都冇佢而家Active電話號碼,要搵方法問下人挖下先有機會拎到
相就……我唔知會唔會有咩問題,不過人地喺公開咗啲大頭,可以自己入去睇
https://www.facebook.com/adam.1ee

根本就係懶皮狗 見到d字都煩燥
小額錢債啦, 比500 蚊堂費咋嘛

聽講可以係詐騙,因為筆錢個用途唔係畀佢洗,而佢咁算係落咗格,堅唔堅?
Ok 網絡公審
Ok 網絡公審

巴打咁熟口面……暴君?
借錢是on9

本意唔係借畀佢洗……係我係戇鳩
你追數關其他人撚事?仲要咁長
Day 1果日佢唔即刻還返俾你已經要屌到佢老母反艇啦。
不過佢係你好兄弟黎既 諗左年幾藉口 每次都要諗 係幾辛苦 係好朋友 因為佢仲謂呃你 俾著第二個 呃你都嫌廢事 好兄弟要珍惜喇
你追數關其他人撚事?仲要咁長

追數本身就的確唔關
不過有人用電競個名呃飲呃食就唔同講法

兩年幾三年啊,長過親情
Day 1果日佢唔即刻還返俾你已經要屌到佢老母反艇啦。
不過佢係你好兄弟黎既 諗左年幾藉口 每次都要諗 係幾辛苦 係好朋友 因為佢仲謂呃你 俾著第二個 呃你都嫌廢事 好兄弟要珍惜喇

佢先係我真心朋友,係我好兄弟
無睇哂圖
佢有承認代打?
隊員代打 要停賽喎
之前hkes 個韓仔都停左一年
可以咁樣搞大佢

聽講可以係詐騙,因為筆錢個用途唔係畀佢洗,而佢咁算係落咗格,堅唔堅?

佢咁呃錢係詐騙,報得警
無睇哂圖
佢有承認代打?
隊員代打 要停賽喎
之前hkes 個韓仔都停左一年
可以咁樣搞大佢

香港Local賽,仲要係小圈子自己友,佢地鬼會理咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞