做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
嚴重啲嚟講其實算偷添...一開始都無話借比佢

憎人富貴有咩問題?

窮就無所謂繼續可以一齊打機, 一富貴就要搞到人身敗名裂

係咪事主黎呀你 而家債仔有問題反而唱樓主有問題

呢啲戇鳩仔 富貴到三千五蚊都還唔起
真係好撚富貴呀 講完我自己都打冷震

我用我方法借返黎,點解要還
That's it

都仲係錯

改返囉
That's it
嚴重啲嚟講其實算偷添...一開始都無話借比佢

偷係我唔知情,呢啲應該叫呃
有朋友話理論上係詐騙,不過告刑事門檻好高,應該冇行
不過比起入佢刑事坐監,我更想見到佢以後喺電競界冇運行
都話睇撚死你班電競廢青架
成日打住創意產業既旗號叫人比錢你去打機
但係講水平又唔夠人地歐美台韓打
知唔知點解?因為你地個「人」本身質素問題
執行能力低所以先要借打機避世
我唔係歧視以電競為目標既人
只係見到班垃圾mk當正自己事業有成好有貢獻先覺得肉鳩酸
出去比人interview串柒柒搭到一pat屎咁
影撚衰晒

你估你地係個啲什麼女子隊咩
人地都話可以賣肉
有老細科水甚至有老細包
大個仔喇 用下腦啦

我淨係講比賽嘅有冇中槍
不過我係自己有份正職,主播就當興趣工咁做

幾年前睇過什麼udyr直播
一聽佢啲串柒柒mk口吻
就知佢書都冇咩點讀過
我想知佢而家幾歲?
戶口少少錢都攞唔到出黎周轉
唔好話幾萬啦
幾千都搞到咁撚肉酸
睇見啲mk咁撚折墮真係好撚過癮

佢未讀完中學就退左學

人地屋企有錢,好似讀左遵理?
唔洗再老屈我債主朋友啦
我好支持樓主報警/法律途徑索償, 話知你刑事告到佢坐監, 關我咩事
我係講緊樓主男人老狗, 一開始借左八千出去唔緊張但又要人時時報到
自己唔嗲唔吊由得人拖足三年, 依家見人上下報紙
又要玩埋啲婆乸野放上連登唱衰人
又話唔志在錢, 剩係想玩網絡公審玩到人咩身敗名裂

你想玩咪玩飽佢, 但我想講我睇唔起你呢種有警唔報有錢又話唔想追, post出黎走去玩網絡公審既態度啫

幫幫手 試下唔好衝出黎柒
以為自己係邊個呀 無人想知你點睇呀 柒頭 笑撚死

講咁多做乜 我淨係知依家就有人呃錢唔還

去女子組個page搞9佢條柒碌啦,屌佢老母
that's it
陣mk味出曬黎
唔洗再老屈我債主朋友啦
我好支持樓主報警/法律途徑索償, 話知你刑事告到佢坐監, 關我咩事
我係講緊樓主男人老狗, 一開始借左八千出去唔緊張但又要人時時報到
自己唔嗲唔吊由得人拖足三年, 依家見人上下報紙
又要玩埋啲婆乸野放上連登唱衰人
又話唔志在錢, 剩係想玩網絡公審玩到人咩身敗名裂

你想玩咪玩飽佢, 但我想講我睇唔起你呢種有警唔報有錢又話唔想追, post出黎走去玩網絡公審既態度啫

我屌你老母咩,條垃圾差你錢三年,你心態上點都有改變啦
第一年就話好聲好氣,拖撚到第三年仲想人好冷靜咁叫你還錢?
不如你借八千蚊比我,我拖足你三年 睇下你仲會唔會有「一開始唔緊張,之後見人揾到食就玩婆乸野唱衰人」 呢啲弱撚智既戇鳩諗法?
一開始還錢人地仲有撚機會同你玩婆乸野咩
老實講三年都仲未還得清真係擺明靠呃,八千蚊三年乞衣都乞撚到啦
你條咁既社會垃圾咁冇誠信,面對啲品格咁差既垃圾,樓主玩大啲我都覺得冇問題
支持樓主
that's it!
睇人仆街最開心 樓主玩大佢 thats it
花生 thats it
玩大佢唔該
記得follow 同like 香港街霸9uppercut facebook twitch

https://www.facebook.com/hk9uppercut/

仲有香港星海爭霸2 facebook
https://www.facebook.com/SC2HK/

以上專頁非常關注此事!

留名
That's it~
8000蚊3年,除開每日7個幾 每日周街乞又好執又好問人借錢搭車都好點都都還得曬啦 仲要講到自己返工搵錢還錢比人好撚辛苦咁,人地搵8000蚊返黎唔撚辛苦咩,我自己都係借錢比人唔追人還錢果d,好彩我d fd都尚算識自己搵錢黎還
8000蚊3年,除開每日7個幾 每日周街乞又好執又好問人借錢搭車都好點都都還得曬啦 仲要講到自己返工搵錢還錢比人好撚辛苦咁,人地搵8000蚊返黎唔撚辛苦咩,我自己都係借錢比人唔追人還錢果d,好彩我d fd都尚算識自己搵錢黎還

如果佢真係就嚟死老豆,又有啲必要洗費留返喺手,可能要嚟遲下搭車返工嘅佢差住我先我真係OK
問題係你睇下佢個態度,睇下佢幾有交帶,that's it
關我鳩事咩
去女子組個page搞9佢條柒碌啦,屌佢老母

邊一隊, 有冇link
想問呢到有冇巴打瞓練過女子隊,求介紹+++

屌你開估未呀
想問呢到有冇巴打瞓練過女子隊,求介紹+++

屌你開估未呀

點解香檳會係接近,香檳唔係酒咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞