做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
支持報驚/send去佢公司/其他電競公司
債主係咪上左水,借錢唔還仲好似天公地道
同佢做過同學
好多打手
到底係邊隊
冇留意細路仔打機
如果真係無心還一早block左你啦 駛同你講咁多咩

好似去到15定16年已經冇用原本個號碼 斷左聯絡

有心呃就借完錢即block啦根本唔會覆佢

咁依家姐係
冇心呃有心還只不過無力還但係近排又上上地位所以拖住先
咁岩唔岩?

有心還就唔會兩三年連8000蚊都還唔到啦
揾個傻鳩打份鳩工點都得啦

除非邊個都唔請佢架啫 但呢個可能性近乎0喎
借錢唔還就錯硬
但借俾呢d掛電競牌頭既圍威喂
樓主既智力
關我撚事
追到你會分啲比我?
依家d人真係reading 拎U
想揾位入樓豬可惜又入錯位
Block撚晒d撚樣
想睇下佢個Facebook page
幾千蚊就比你睇清個人,抵到爛
關我撚事
追到你會分啲比我?

你係債主朋友 ?
借錢唔還就錯硬
但借俾呢d掛電競牌頭既圍威喂
樓主既智力

可能樓主同上面堆人都係另一堆電競牌頭
一講唔埋就屈人債主朋友
佢冇潛都算係咁 佢真係以為 友情重要過金錢 以為朋友會真心幫佢 有困難窮到冇錢還 都係咁比人日日追數 冇能力還 可以既話梗係想就咁算啦 同埋借得比人 就預左拎唔返 一定要追到為止 就預左關係破裂 所以借得比人 先量度下自己胸襟

你應該冇追post
樓主同債仔斷左聯絡年幾
係債仔依排蒲翻上水 撈得幾順利 樓主先知佢重健在
Btw 果8000銀都要搞幾年先還到4500 你生活咁唔掂重打咩撚野機先
唔洗再老屈我債主朋友啦
我好支持樓主報警/法律途徑索償, 話知你刑事告到佢坐監, 關我咩事
我係講緊樓主男人老狗, 一開始借左八千出去唔緊張但又要人時時報到
自己唔嗲唔吊由得人拖足三年, 依家見人上下報紙
又要玩埋啲婆乸野放上連登唱衰人
又話唔志在錢, 剩係想玩網絡公審玩到人咩身敗名裂

你想玩咪玩飽佢, 但我想講我睇唔起你呢種有警唔報有錢又話唔想追, post出黎走去玩網絡公審既態度啫
一句:係香港就唔好搵囉

第二句:發展電競,走出香港吧
又唔係大師菁英 打本土比賽邊有機會發圍
一句:係香港就唔好搵囉

第二句:發展電競,走出香港吧

走到既就唔洗做圍威喂啦
報警啦 搞咁多做乜
唔洗再老屈我債主朋友啦
我好支持樓主報警/法律途徑索償, 話知你刑事告到佢坐監, 關我咩事
我係講緊樓主男人老狗, 一開始借左八千出去唔緊張但又要人時時報到

你想玩咪玩飽佢, 但我想講我睇唔起你呢種有警唔報有錢又話唔想追, post出黎走去玩網絡公審既態度啫

人地本意係想提醒大家小心呢d騙徒
你就話網上公審
唔洗再老屈我債主朋友啦

公審呢d仆街便宜左佢啦
下下都一定要報曬警咁先可以比你睇得起?
你邊位大爺呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞