做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
屌你老母係就貼埋全相 + 個人資料啦仆街 , 做D唔做D, 想幫你手都幫唔撚落

慢慢嚟唔好心急,人地而家電競新星咁款,畀多啲時間睇埋先
打lms
屌你老母係就貼埋全相 + 個人資料啦仆街 , 做D唔做D, 想幫你手都幫唔撚落

快撚D啦, 你估真係想知你地咁撚多野咩, 我地淨係想睇人仆街睇人幾時死, 你唔貼野冇人想推POST
如果真係有打Lms直情可以搵佢而家個公司
,當然我覺得條友九成係吹水

快撚D啦, 你估真係想知你地咁撚多野咩, 我地淨係想睇人仆街睇人幾時死, 你唔貼野冇人想推POST

打字需時啫……請等多陣
呢條友
咁大家都見到佢話去打LMS之後就冇再覆我
八月話「I will pay it in a month」
九月話「10月頭please」
我又真係咁好朋友次次都信佢
次次都係到咗佢講嘅時間先追佢問佢

去到十月最收尾嗰幾日先同我講話做代打
呢個時候我真係忍唔住要大大力屌落去
已經過咗足足一年有多(2014年9月 到 2015年10月)
不過烏先生睇嚟好忙,唔係幾得閒覆我

又當連登係收數佬

而家連登真係收數佬黎架
俾啲火我
其實樓主你幾歲 俾人扯住你龜頭行
做左幾年都咁沉 不如算數啦
咁大家都見到佢話去打LMS之後就冇再覆我
八月話「I will pay it in a month」
九月話「10月頭please」
我又真係咁好朋友次次都信佢
次次都係到咗佢講嘅時間先追佢問佢

去到十月最收尾嗰幾日先同我講話做代打
呢個時候我真係忍唔住要大大力屌落去
已經過咗足足一年有多(2014年9月 到 2015年10月)
不過烏先生睇嚟好忙,唔係幾得閒覆我

最後上線5月1 改圖都改好d
好彩當初冇群埋去C豬A班人到

咁係個別粉人嘅問題啫,又唔好一碌鳩打曬一船人

初頭以為條友都正正經經
點知

而家22歲,自己計返年份
一個角度講係扯住春袋嘅,不過我當時個諗法就係好似上面有巴打講咁
「留返個朋友」「凡事留一線」同埋信朋友囉
Lm

啲圖我係尋日重新Cap嘅
我可以而家開台開個Whatsapp Web畀你睇睇

啲圖我係尋日重新Cap嘅
我可以而家開台開個Whatsapp Web畀你睇睇

喔我明你點解會誤會了
我貼到而家嘅係2015年嘅事
佢個最後上線係2016年
Facebook見到即幫推
我諗我知你係邊個
呢單野以前都有聽過你講下
屌你老尾貼快手啲啦
屌你老尾貼快手啲啦

我好肚餓……好想落去買嘢食先……
十二月,唔好意思請直接睇圖
去到呢度我除咗想再次屌鳩佢都已經冇乜好講

其實我一直屌緊佢個點並唔係還唔還到錢
而係佢個死人閪態度,佢完全冇交帶,冇放過件事上心
經濟唔掂你拖住先我OK,但係唔覆我唔交代咩事仲要串柒柒我就唔OK

屌你老尾貼快手啲啦

咁抵死你幾年都拎唔翻啲錢
唔好話8000 8蚊你都追唔翻
屌你老尾貼快手啲啦

咁抵死你幾年都拎唔翻啲錢
唔好話8000 8蚊你都追唔翻

而家22歲,自己計返年份
一個角度講係扯住春袋嘅,不過我當時個諗法就係好似上面有巴打講咁
「留返個朋友」「凡事留一線」同埋信朋友囉

借錢既就係買左你地段友情,十個有九個都唔會還
快d打工還返錢俾老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞