做電競好搵到三年都還唔到幾千蚊

597 回覆
247 Like 15 Dislike
垃圾cga

其實同CGA無關
如果真係無心還一早block左你啦 駛同你講咁多咩

好似去到15定16年已經冇用原本個號碼 斷左聯絡

有心呃就借完錢即block啦根本唔會覆佢

果時仲係"老死" 佢都知就算唔還住錢 樓豬都唔會點郁佢住
你無啦啦BLOCK鳩人 咪此地無銀囉

條友根本拖得就拖 拖到樓豬無心機追債佢咪袋幾千蚊落袋
仲有而家唔係借錢比佢 其實可以叫一齊做生意炒IPHONE
佢拎左筆錢走去做其他人已經屌得佢

不過樓豬心軟/睇兄弟份上
但過左咁耐先爆佢出黎真唔話得 比我過兩個月就屌晒佢老母 係FRD GRP SHARE出黎啦 你不仁我點解仲要同你客氣
借錢唔還仲有人幫到上心口

幫口果d又唔諗下點解以前借錢要影裸照

有借有還咪乜事都冇

你自己比把柄人你理得人幾時開牌姐

紅字證明由唔係錢問題啦
當初又扮好人比人延期還, 追唔到數又扮哂frd繼續打機當無件事
反而依家人地還完錢就放上網唱衰人
分明依家見人撈得掂就眼紅想人身敗名裂

做你朋友都幾危險, 心理咁唔平衡

而家都好似仲未還哂WOR

朋友借錢,唔通一開波真係還就一句唔還就兩句咁咩,手頭緊比佢延下期好正常,仲要當時根本樓主完全冇諗住佢還唔到。

樓主無疑係洩憤,報小額錢債先啦,樓主咁樣講返呢個人的誠信問題又冇咩問題,畢竟樓主已經俾哂機會,而家係債仔玩失蹤。

延下期=延三年?
好搞唔搞, 要等人撈得掂先出黎公審人

樓主你想人身敗名裂不如屈佢借電競溝女子隊隊員好過啦
橫掂你都唔至在啲錢, 想人死啫

想佢死就要老作?

點解而家先搞佢好簡單,佢潛水唔浦頭我搵佢唔應我機唔知佢近況
佢而家做教練上水我知佢未死,但係都唔主動聯絡我講還錢所以做鳩佢
問題喺邊?

公關技巧黎
將原告打成不可信,再話你d證據係流料

唔知佢乜心態,唔見佢講下對條友有咩睇法係度屌鳩我

我就入黎食花生嫁姐
香港電競搞得好我多個娛樂睇,搞得7關我鳩事
不過有d唔知傻鳩定打手出黎講歪理先頂唔順鳩up下

我都係黎食花生
但我睇唔順眼樓主當初自己on9信錯人依家眼紅人撈得掂就上黎搵連登仔做收數佬幫手做網絡公審
你當連登係你facebook呀

你撈得掂個時唔叫你還,唔通等你破產先叫

8000蚊都要人撈得掂先叫人還, 唔講仲以為80萬

咁債仔講到自己好撚窮,冇撚晒錢,咁樓主好人可以等佢遲啲還
但而家債仔明顯有錢啦,但都冇諗住還,我唔明根主咁樣去屌佢有咩問題
上面又講到自己食花生,但又不停屌尻樓主
其實你同債仔係咩關係

人地入黎食花生頂唔順鳩up下就得
我食花生頂唔順鳩up下就係同債仔有關係 ?
屌無問題呀, 但擺上黎連登做乜野? 連登又同債仔有關係? 可以幫你打電話比佢?

乜樓主有叫人做野咩
佢post出嚟明顯想多啲知呢條友係仆街仔,借錢唔還
佢自己就做左個on9借錢比佢,講比大家知,等其他識佢嘅人唔好借錢比佢
佢最多唱佢衰野,幾時有叫你做野

好似唔係咁簡單喎, 樓主想人身敗名裂, 又想人紅左帶挈下佢喎

你唔好將你FF出嚟嘅野當係真啦
唱得佢就係想佢仆街

追下post先覆啦

上面覆咗,我Copy & Paste畀你睇

我的確有講過啲「兄弟有咩好帶挈呀」之類意思嘅說話
不過好明顯係要嚟潤鳩佢,唔通真係叫佢帶我埋堆咩

同埋係,我想佢身敗名裂
我想佢仆街唔怕認
香港電競無家底講到去追夢既10個有11個都係垃圾

樓主你借得錢比垃圾都預左收唔返嫁啦

唔諗住報警就當經一事長一智算啦。

有借有還咪乜事都冇

點解睇落你係笑緊樓主

乜保障都無就比左八千蚊人想炒iphone
結果比人走數走三年, 如果真係"老友"會唔會走足你咁耐數

你同債主咩關係 ?

有借有還咪乜事都冇

點解睇落你係笑緊樓主

乜保障都無就比左八千蚊人想炒iphone
結果比人走數走三年, 如果真係"老友"會唔會走足你咁耐數

我認我係戇鳩啊,而家咪睇清佢係狗屎垃圾
咁我蠢我傻仔係抵笑,冇問題喎
地伏星,我細細個就聽過呢個名
笑撚死人咩 咁大個人八千蚊拖咁撚耐
唔好意思真係潛先,執嘢沖涼準備出去
今晚應該成點鐘先會返到屋企
再Post埋剩低嗰啲

你同債主咩關係 ?

唔撚識佢

咁係呀嘛,借錢比個打電競既垃圾,3年唔還錢都唔報警,想點姐。
留名
淨睇左樓主d 圖

如果有人幫借錢唔還果條友口

依d連登仔真係零人格
on9仔係度吠
烏先生既奮鬥史已經黎到連登
呢個世界真係咩人都有
呢加原來借完人錢唔還
都仲有人會企係借錢唔還果邊
然後屌7借錢比人果個
淨睇左樓主d 圖

如果有人幫借錢唔還果條友口

依d連登仔真係零人格

放心喎實會有呢d仆街
留名跟進
幫推

紅字證明由唔係錢問題啦
當初又扮好人比人延期還, 追唔到數又扮哂frd繼續打機當無件事
反而依家人地還完錢就放上網唱衰人
分明依家見人撈得掂就眼紅想人身敗名裂

做你朋友都幾危險, 心理咁唔平衡

而家都好似仲未還哂WOR

朋友借錢,唔通一開波真係還就一句唔還就兩句咁咩,手頭緊比佢延下期好正常,仲要當時根本樓主完全冇諗住佢還唔到。

樓主無疑係洩憤,報小額錢債先啦,樓主咁樣講返呢個人的誠信問題又冇咩問題,畢竟樓主已經俾哂機會,而家係債仔玩失蹤。

延下期=延三年?
好搞唔搞, 要等人撈得掂先出黎公審人

樓主你想人身敗名裂不如屈佢借電競溝女子隊隊員好過啦
橫掂你都唔至在啲錢, 想人死啫

想佢死就要老作?

點解而家先搞佢好簡單,佢潛水唔浦頭我搵佢唔應我機唔知佢近況
佢而家做教練上水我知佢未死,但係都唔主動聯絡我講還錢所以做鳩佢
問題喺邊?

公關技巧黎
將原告打成不可信,再話你d證據係流料

唔知佢乜心態,唔見佢講下對條友有咩睇法係度屌鳩我

我就入黎食花生嫁姐
香港電競搞得好我多個娛樂睇,搞得7關我鳩事
不過有d唔知傻鳩定打手出黎講歪理先頂唔順鳩up下

我都係黎食花生
但我睇唔順眼樓主當初自己on9信錯人依家眼紅人撈得掂就上黎搵連登仔做收數佬幫手做網絡公審
你當連登係你facebook呀

你撈得掂個時唔叫你還,唔通等你破產先叫

8000蚊都要人撈得掂先叫人還, 唔講仲以為80萬

咁債仔講到自己好撚窮,冇撚晒錢,咁樓主好人可以等佢遲啲還
但而家債仔明顯有錢啦,但都冇諗住還,我唔明根主咁樣去屌佢有咩問題
上面又講到自己食花生,但又不停屌尻樓主
其實你同債仔係咩關係

人地入黎食花生頂唔順鳩up下就得
我食花生頂唔順鳩up下就係同債仔有關係 ?
屌無問題呀, 但擺上黎連登做乜野? 連登又同債仔有關係? 可以幫你打電話比佢?

乜樓主有叫人做野咩
佢post出嚟明顯想多啲知呢條友係仆街仔,借錢唔還
佢自己就做左個on9借錢比佢,講比大家知,等其他識佢嘅人唔好借錢比佢
佢最多唱佢衰野,幾時有叫你做野

好似唔係咁簡單喎, 樓主想人身敗名裂, 又想人紅左帶挈下佢喎

想人唔覺得你係債主本人 / 朋友,真係好難

至少你同樓主講既債仔,價值觀係一樣,而家未必係朋友,但一定可以做朋友
香港就係太多騙案
你縱容佢佢就繼續去呃人
支持報警
報驚啦屌呢啲垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞