[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有才能開花既好處係知upgrade盾機率,隻金仔防1開左2次變防3了
其實有無人真係用過金甲落場?

升緊 準備上+3

光抗毒火金甲用左3日感覺ok
有1隻lin速隊應該要3圍1先可先手殺
打煩就靠毒
食晒蜂6hit望落都唔太痛

塞招毒俾佢幾好用
我用頑金海 打速隊海用黎吸火力 金甲啪啪啪反打
係打頑鋼海 麻煩d

塞招毒俾佢幾好用
我用頑金海 打速隊海用黎吸火力 金甲啪啪啪反打
係打頑鋼海 麻煩d

打過隊7xxx防金甲,如果唔係好彩毒中佢真係幾煩下
聖V用B草技晶好 定220攻好?

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻
30/730 vs 220/ ????

7700攻左右有220 攻晶, 换草晶減220

應該係 30/365 喎

你岩 眼訓得濟派膠

咁即係就算换走270 攻定唔知280 個塊b都得?
其實點計

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻

你岩 眼訓得濟派膠

其實點計

30/365 一擊,姐係裝草B晶會加 8.2%攻擊左右,如果你隻V係7000攻,咁就當佢會變成7575攻,加成大約 575 攻,比起你普通280 B仲要加成多兩倍攻

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻

你岩 眼訓得濟派膠

其實點計

30/365 一擊,姐係裝草B晶會加 8.2%攻擊左右,如果你隻V係7000攻,咁就當佢會變成7575攻,加成大約 575 攻,比起你普通280 B仲要加成多兩倍攻

技晶係加係每擊技能傷害,舉例光A+35技傷, alpha王龍劍 6 hits 就會加成35 + 100(每hit傷) x 6 ,由600技傷變810技傷
當alpha本身6000攻擊,裝左光A技晶就會變8100攻擊
剛整左隊速隊,vlinlin,有無人得閒試p?

呢隊今日撞過,V草抗,有個問題係打暗攻(lin/ab)打唔死 , 打火攻頑又唔夠力

+1
你地V會刷草定暗?
暗技有 Lin AB
Lin就話可以鎖 但見BM就可以出9轉兩野先收皮

草技有 豹V雀BM
豹弱鎖 V雀平鎖 加粒速晶就同V差唔多速 隨時轉都冇得轉就收工

係咪刷草好d?

我都諗緊隻2號刷咩抗好(原本果隻草抗)

如果夠快嘅,見墜同ab應該秒到
(如果出暗技晶應該會有3劍皇…)

遇豹/邪bm無草抗應該唔夠揪

我都唔知刷咩好
有新更新

升緊 準備上+3

刷唔到有隊長技V仔...

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔
進隻+4要幾多碎?
進隻+4要幾多碎?

+4基米拉

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

我刷左5隻, 得1隻技2 V仔

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

刷夠2隻都冇晒V仔洗抗

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

有咩慘得過有3盾技2 v 仔但無肥料刷抗

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

4盾技2v仔冇肥料刷抗here

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

絆HP V仔技1

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

絆HP V仔技1 (10格)

升緊 準備上+3

直頭未刷到技2 V仔

絆HP V仔技1 (10格)

十隻v仔得一隻5格既係技二, 我仲要打左42碎打算升2隻, 計埋刷抗應該到執笠都未整好
btw有無人要a晶幫手打,我今晚ok

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞