[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想玩速隊但得一隻究V
芳香又唔夠碎

Lin 蜂 傑 AB
個3機邪 放左打pvp啲片上youtube,一開波有隊3究天唔知係咪巴打黎

3究天隊咩名

仲有人咁好心機拍片

邊度有得睇?

https://www.youtube.com/watch?v=_ZFzEkjp92k&t=362s&t=362s

包尾果場我黎
好鎖唔鎖

你隻白帝咁硬既

絆血啫, 我冇防盾

睇落三機邪都幾勁下
想玩速隊但得一隻究V
芳香又唔夠碎

Lin 蜂 傑 AB

速隊冇一隻大隊長技
唯有繼續磨隊
幾時變到咁仆街
D上級降臨我開場出運都係素4黎
幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎
幾時變到咁仆街

唔巴 你係咪開場邀人入?
幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎

真心未試過
協咁耐都未試過唔出運碎
諗住帶摰埋分身打下獅碎姐
幾時變到咁仆街

唔巴 你係咪開場邀人入?

我見有體 呢個星期無乜野做 咪補充下少果D碎
幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎

真心未試過
協咁耐都未試過唔出運碎

單機打過幾場運必素喎
個3機邪 放左打pvp啲片上youtube,一開波有隊3究天唔知係咪巴打黎

3究天隊咩名

仲有人咁好心機拍片

邊度有得睇?

https://www.youtube.com/watch?v=_ZFzEkjp92k&t=362s&t=362s

包尾果場我黎
好鎖唔鎖

你隻白帝咁硬既

絆血啫, 我冇防盾

睇落三機邪都幾勁下

唔好俾佢呃到
佢果隊3機邪已經究極強化先係得咁上下
一般3機邪輸到仆直
幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎

真心未試過
協咁耐都未試過唔出運碎

單機打過幾場運必素喎

單機打左過百場, 運箱都係碎喎

3究天隊咩名

仲有人咁好心機拍片

邊度有得睇?

https://ww.youtube.com/watch?v=_ZFzEkjp92k&t=362s&t=362s

包尾果場我黎
好鎖唔鎖

你隻白帝咁硬既

絆血啫, 我冇防盾

睇落三機邪都幾勁下

唔好俾佢呃到
佢果隊3機邪已經究極強化先係得咁上下
一般3機邪輸到仆直

佢個6隻又金又銀 都痴線
剛整左隊速隊,vlinlin,有無人得閒試p?
幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎

真心未試過
協咁耐都未試過唔出運碎

單機打過幾場運必素喎

單機打左過百場, 運箱都係碎喎

係咪要有晶先得

呢隊今日撞過,V草抗,有個問題係打暗攻(lin/ab)打唔死 , 打火攻頑又唔夠力

友抽真係易中左好多
兩日加埋250bp左右中左4塊銀
除非金up,唔係真係唔使用石

幾時變到咁仆街

單機運必碎呀 咪開協啦
反正上級本身都勁少協碎

真心未試過
協咁耐都未試過唔出運碎

認真?
打過百鳩幾場上級街協 運係得6-7成出碎率
以前唔知solo運必出仲嘥咗2個月體
番到屋企睇多次
一定係我黎
最右果隻最快中間果隻最慢同我果3隻一Q樣

我果隊都係咁o架喎

其實睇攻力應該實知道係咪你
不過我唔多記得正常射一粒機邪扣幾多

其實係我有D印象有場1打3反殺
不過唔記得係咪3機邪

冇'c晶似乎單機都有保底1粒既
聖V用B草技晶好 定220攻好?

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻
30/730 vs 220/ ????

7700攻左右有220 攻晶, 换草晶減220

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻

應該係 30/365 喎

呢隊今日撞過,V草抗,有個問題係打暗攻(lin/ab)打唔死 , 打火攻頑又唔夠力

+1
你地V會刷草定暗?
暗技有 Lin AB
Lin就話可以鎖 但見BM就可以出9轉兩野先收皮

草技有 豹V雀BM
豹弱鎖 V雀平鎖 加粒速晶就同V差唔多速 隨時轉都冇得轉就收工

係咪刷草好d?

+1
你地V會刷草定暗?
暗技有 Lin AB
Lin就話可以鎖 AB紅鎖 但都叫可以9轉兩野先收皮

草技有 豹V雀BM
豹弱鎖 V雀平鎖 加粒速晶就同V差唔多速 隨時轉都冇得轉就收工

係咪刷草好d?

草B

其實威力等於幾多攻?

睇效率要睇你本身幾攻

應該係 30/365 喎

你岩 眼訓得濟派膠

冇'c晶似乎單機都有保底1粒既

而家無晶 開場BC入都係得1粒....點打啊..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞