[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
6萬8分, 有2A 1B
換晒42碎 石USB 可收工
原來打咗成千幾puzzle
換晒石友usb 21碎都仲有淨

成千

換咗42碎先啱
不過無諗住升

成千

S巴我夠分啦
多謝幫忙

成千

S巴我夠分啦
多謝幫忙

好眼訓
估唔到咁快手
想由5000上10000,有冇巴打幫手
掛住打滅,15分一場

亞視巴打 你而家咩環境? 要多5000分定點
3日冇開驚, 岩岩開返抽到一塊銀盾, 過失
黎緊哩個星期又係斷片?
由開game玩到而家, 連續幾期都斷片
睇黎今次真係可以棄驚
無打一個禮拜跌到落108
點解唔跌多啲
e+ 即係叫我又打返上去
掛住打滅,15分一場

要多4500 今晚先得閒到時上嚟開場
掛住打滅,15分一場

幾點到? 睇下咩時間盡入
掛住打滅,15分一場

幾點到? 睇下咩時間盡入

應該8, 9點
四千幾好快姐希望
啲斷片好難打
而家可以打一陣,有冇晶撚打?
而家可以打一陣,有冇晶撚打?

比個code 黎
邊位巴打要分身 ptA drop A
而家可以借出 有2個分身

+0聖龍係pt A drop B
機暴先係pt A drop A

見上面應該有 Dr 同 賭俠 巴打都好似要借分身用
~ 兩位巴打現一現身留個言,比個email就比你地用先

癲豪巴 我睇睇2位巴打應唔應我機先

好,幫左更有需要既巴打先
我其實夠4萬1,21碎上左岸了

癲豪巴 係咪要dropA 分身 ? 係既比你email 我

不用了,謝謝
今日要做野,打唔到
邊位巴打要分身 ptA drop A
而家可以借出 有2個分身

+0聖龍係pt A drop B
機暴先係pt A drop A

見上面應該有 Dr 同 賭俠 巴打都好似要借分身用
~ 兩位巴打現一現身留個言,比個email就比你地用先

癲豪巴 我睇睇2位巴打應唔應我機先

好,幫左更有需要既巴打先
我其實夠4萬1,21碎上左岸了

癲豪巴 係咪要dropA 分身 ? 係既比你email 我

不用了,謝謝
今日要做野,打唔到

打多7塊都打到你傻 = 140斷片,入場起碼打 60-70 場。
我自己就不了

打多7塊都打到你傻 = 140斷片,入場起碼打 60-70 場。
我自己就不了

正身換哂21碎, USB, 石同埋5x次友情之後都完全唔想打埋淨低果d友情
邊到仲有位 唔夠可以攝位先
有無DROP A巴可以幫手入幾場
想幫分身打埋果2碎佢
沖多幾千先夠41000
係咪大部分人都係整得一隻金甲?
有無人打pvp發覺抗封都成日比人封到?
我連續比人封左3次
俾技晶V 斬兩刀扣9xx
我連續比人封左3次

不嬲都係咁
俾技晶V 斬兩刀扣9xx

多定少
我連續比人封左3次

不嬲都係咁

正常, 由用傑到而家V都係俾人封
以前:屌呀!咁都封到!?
而家:噢... (跟手投降)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞