[I/A]數碼暴龍召喚:linkz(26) 糞營運 乜柒整2隻都要打到天光

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
無街場既,d 人係咪棄哂
無街場既,d 人係咪棄哂

緊係,21完全體碎邊個會打 其實都係仲有場,但好多都係要求A精,邊到搵俾佢
分身中1b1c

整個分身,抽1B1C,單刷,完

1場得1-2斷

刷到宜家差唔多7碎,但重點係呢隻完全體黎,我真係當刷緊3分1 千年獸

你唔係話要多21碎先進到千年獸咩 !? 咁你應該係打緊 6分1咋

我幾時有話要多21基米拉
21基米拉+21機邪+21千年,21機邪我有,打埋呢21基米拉就差21千年

咁即係用某一隻DM(唔係基米拉) + 基米拉,機邪,千年碎先進到千年 ?
分身中1b1c

1場得1-2斷

刷到宜家差唔多7碎,但重點係呢隻完全體黎,我真係當刷緊3分1 千年獸

你唔係話要多21碎先進到千年獸咩 !? 咁你應該係打緊 6分1咋

21基米拉+21機邪+21千年,21機邪我有,打埋呢21基米拉就差21千年

咁即係用某一隻DM(唔係基米拉) + 基米拉,機邪,千年碎先進到千年 ?

21基米拉咪計左落去進基米拉要用個21碎
姐係帝甲進白帝要用到omega碎咁,我只不過當左基米拉係副碎,先會有動力打
分身中1b1c

1場得1-2斷

殘奥玩法
簡單啲講,姐係有隻完全體叫做基米拉獸,然後成熟期有六隻野可以進佢
進佢要用到21碎基米拉碎,然後呢隻完全體 基米拉獸,可以進化成千年獸
進千年獸要用到21機邪+21千年

S巴你宜家咩人格黎,MAN人格理解能力邊有咁差
冇晶r到場都冇斷
自己開場都係1斷
運未出過斷
好撚正啊個event
in bamdie we trust
簡單啲講,姐係有隻完全體叫做基米拉獸,然後成熟期有六隻野可以進佢
進佢要用到21碎基米拉碎,然後呢隻完全體 基米拉獸,可以進化成千年獸

sor囉
我驚佢好似殘奧咁, 要用多21塊基米拉先上到千年

sor囉
我驚佢好似殘奧咁, 要用多21塊基米拉先上到千年

可能真係 (你唔好燈
冇晶r到場都冇斷
自己開場都係1斷
運未出過斷
好撚正啊個event

開場同R場個分別係,boss會跌3斷定1斷,其他wave個掉率係一樣,
糞營運係咁,要求唔可以太高
冇晶r到場都冇斷
自己開場都係1斷
運未出過斷
好撚正啊個event

開場同R場個分別係,boss會跌3斷定1斷,其他wave個掉率係一樣,

開晒啲體都未試過出多過2斷
啱啱已經雙b先開都係得1塊 bamdie做到嘢
冇晶r到場都冇斷
自己開場都係1斷
運未出過斷
好撚正啊個event

開晒啲體都未試過出多過2斷
啱啱已經雙b先開都係得1塊 bamdie做到嘢

頭先開左場入左個A直頭0斷,你有1斷咪算係咁
140斷,收工
140斷,收工

1場幾多斷
140斷,收工

1場幾多斷

1-3,多數2
140斷,收工

1場幾多斷

1-3,多數2

金仔1場上級可以5斷
隻野仲難儲過金仔
bandie真係用心良苦, 居然係呢個時候復刻高達獸!!, 然後連埋之前果兩隻技2金甲 .....
140斷,收工

1場幾多斷

1-3,多數2

金仔1場上級可以5斷
隻野仲難儲過金仔

金仔唔係開場先可以5斷咩,我印象中金仔我未跌得多過3粒
bandie真係用心良苦, 居然係呢個時候復刻高達獸!!, 然後連埋之前果兩隻技2金甲 .....

你唔講我都唔記得我要打返21粒高達 thanks巴打
冇晶今次點打手420碎
冇晶今次點打手420碎

冇晶今次點打手420碎

呢隻野又唔值得為佢用100石抽晶,除左開分身之外應該冇辦法
冇晶今次點打手420碎

呢隻野又唔值得為佢用100石抽晶,除左開分身之外應該冇辦法

今次都蝕100嘅話,過唔到自己嗰關
撚狗咁撚,event愈出愈閪
315 コアドラモン(青)
316 ウイングドラモン
317 スレイヤードラモン
318 コアドラモン(緑)
319 グラウンドラモン
320 ブレイクドラモン
315 コアドラモン(青)
316 ウイングドラモン
317 スレイヤードラモン
318 コアドラモン(緑)
319 グラウンドラモン
320 ブレイクドラモン

龍帝條進化線原來真係咁,bamdie:錢唔嫌多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞